Brooklyn 99: Andy Samberg för att gå tillbaka till den mest ljudliga displayen för säsong 8. Klicka på för att förstå hela uppdateringarna!!

Det är legitimt, den mest bullriga skärmen Brooklyn 99 återvänder för säsong 8. Scoopet introducerades en gång på skärmens legitima Instagram-konto och delade det ögonblick som den smidda fick beskedet att de skulle komma igen efter 12 månader.

Vi måste skingra några slingriga rykten om efterföljande säsong, instruerade en NBC-regering publiken rakt igenom ett skrivbord. Vi vill att du kommer tillbaka igen.



När har Brooklyn 99 säsong åtta premiär?

Det är en svår fråga att svara på. Allt bestäms av när tillverkningen kommer att starta. Och lockdown kommer inte längre bara att påverka agendan för att ta bilder utan dessutom på tomten och visningsdatumet.

Goor sa att de måste se till att de får stabiliteten mellan att skärmen är ett skrattavbrott med att bevara karaktärerna som är jordade i det globala.

Solid: Vem kommer sannolikt att vara med i Brooklyn 99 säsong 8?

  • Andy Samberg som en omogen polisdetektiv, Jake Peralta
  • Melissa Fumero som Amy Santiago
  • Terry Crews som Terry Jeffords
  • Stephanie Beatriz som impassive Rosa Diaz
  • Andre Braugher eftersom den skrämmande kaptenen Holt och hela den avslutande soliden troligen kommer att bli det igen.

Och om du saknar Gina Linneti, oroa dig inte, säsong åtta går för att laga det.

Vad är handlingen i säsong 8?

Japp, du kommer att kunna förvänta dig att Jake och Amys barn ska orsaka problem för paret i säsong 8.

Jag känner att det är en fascinerande komponent att låta varje Jake och Amy köra individer som måste bestämma metoder för att stabilisera yrket de älskar med att vara utmärkta äldre, vilket är vad de behöver vara, sa Goor.

Men de plötsliga tillfällena av protesten från Black Lives Topic, det föregående manuset av säsong åtta skrotas och författarna kommer att börja igen från grunden tillsammans med effekterna av hela de nyaste affekterna i samhället.

Kille, det kommer att bli trevligt. Vi kommer inte att kunna vänta!

Trailern för säsong 8

Ingen släpvagn men, och vi förväntar oss inte att titta på en för en stund. Men du kommer att kunna trösta dig själv genom att titta på hela den tidigare säsongen av skärmen på Netflix . Vi kan inte vara glada genom att stirra på denna display enklast ett par gånger, eller hur?

För extra uppdateringar, klicka påhär.