Brooklyn 99: Andy Samberg för att gå tillbaka till den bullrigaste serien för tid 8. Hit för att känna igen alla uppdateringar !!

Det är faktiskt formellt, den mest bullriga serien Brooklyn 99″ kommer faktiskt tillbaka för säsong 8. Informationen introducerades faktiskt på seriens formella Instagram-profil och diskuterade den minut som skådespelarna faktiskt informerades om att de verkligen skulle gå tillbaka nästa år.

Vårt team vill eliminera en del löjliga skvaller om kommande tid, informerade en NBC-chef för gruppen under läsningen av ett matbord. Vårt team önskar att du följer tillbaka.När har Brooklyn 99 säsong 8 premiär?

Det är faktiskt en utmanande förfrågan att svara på. När kommer säkerligen tillverkningen att starta, allt beror på. Samt låsning kommer säkert att ha ett resultat verkligen inte bara på att fånga tidtabell men också på visningen och berättelsen tid.

Goor sa att de vill se till att de får jämvikten mellan serien är faktiskt en trevlig avbrytning tillsammans med att alltid hålla personligheter baserade i världen.

Medverkande: Vem kommer att bo i Brooklyn 99 säsong 8?

  • Andy Samberg som för tidig polisutredare, Jake Peralta
  • Melissa Fumero som Amy Santiago
  • Terry Crews som Terry Jeffords
  • Stephanie Beatriz som känslolös Rosa Diaz
  • Andre Braugher som den skrämmande kapten Holt plus alla de fortsatta skådespelarna kommer verkligen att vara tillbaka.

Liksom om du går miste om Gina Linneti, stressa inte, säsong 8 kommer faktiskt med största sannolikhet att rätta till det.

Vad är egentligen den hemliga planen för tid 8?

Japp, du kanske förväntar dig att Jake och Amys lilla ska gunga båten till brudparet i tid 8.

Jag antar att det faktiskt är en tilltalande aspekt att ha varje Jake och Amy vara faktiskt fungerande människor som måste bestämma exakt hur de ska harmonisera yrket de tycker om tillsammans med att faktiskt vara fantastiska mammor och pappor, vilket är vad de faktiskt vill vara, hävdade jag. Goor.

De oförutsedda aktiviteterna i demonstrationen av Black Lives Matter, det åldrade manuskriptet från tid 8 är faktiskt skräp, och artikelförfattarna kommer säkert att börja återigen komma från scrape med effekterna av alla de senaste effekterna i samhället.

Kille, det är faktiskt med största sannolikhet faktiskt fantastiskt. Vårt team kan inte hänga runt!

Trailern för säsong 8

Ingen trailer dock, liksom våra experter förväntar sig inte att se en för snarare en möjlighet. Du kan trösta dig själv genom att njuta av hela föregående tid av serien här.

.