Breaker New Waves Säsong 3: BEKRÄFTAD!!!! PLOT | UTSLÄPPSDATUM | NYA UPPDATERINGAR | Nya avsnitt | Karaktärer | Trailer

Breaker New Waves säsong 3

BREAKER NEW WAVES SÄSONG 3!

Allt du behöver veta om den sydkoreanska Manhwa Breaker New Waves säsong 3!

Breaker-serien har slutfört sina två första delar, Breaker och Breaker new waves. Breaker New waves säsong 3 är redan vid horisonten.

Breaker new Wave skrevs ursprungligen av Jeon Geuk Jin och illustrerades av Kamaro vars riktiga namn är Jin Hawn Park.Jin Hwan Park är en koreansk serieförfattare. Hans anmärkningsvärda verk inkluderar Archlord Book som publicerades 2007. Å andra sidan är Jeon Geuk Jin känd för sin bok, Ruler of the Land.

Det är en sydkoreansk Manhwa-serie. Manhwa är en form av serier eller tryckta serier i Korea. Manhwa syftar i allmänhet på sydkoreanska serier.

Breaker-serien

Breaker-serien är en sydkoreansk serieserie ( Manhwa ) som först följts upp år 2007 och pågick till 2010. Breaker-serien manhwa bestod av tio volymer.

Uppföljaren till Breaker-serien är Breaker new waves. The Breaker new waves säsong 2 började den 21 oktober 2010 och fortsatte till den 8 maj 2015. Den hade 20 volymer och 200 kapitel. Det är inte en överraskning att vissa spekulationer går runt nu angående Breaker new waves säsong 3!

Breaker och Breaker new waves serialiserades i Young champ magazine, en enhet inom Daewon Culture Industry, ett dotterbolag till Daewon media.

Kommer det att finnas Breaker New Waves säsong 3?

Efter fansens långa väntan och lyckligtvis efter fem långa år, har författarna meddelat att de kommer att börja arbeta för Manhwa-versionen när de är klara med arbetet i Trinity wonder säsong 3!

Jeon-nörden Jin och Jin Hwan Park sa båda att det kommer en Breaker New Waves säsong 3. Men författarna meddelade att de inte kunde starta projektet just nu. Författarna utbrast att de redan hålls uppe med ett annat verk. Till fansens spänning lovade författarna att Breaker new waves säsong 3 kommer ut på marknaden inom några år. Från och med nu är Trinity wonder säsong 3 avklarad och fansen är redan hajpade över Breaker new waves säsong 3! Författarna kan börja sitt arbete när som helst snart och det förväntas bli en fest för fansen av showen.

Breaker new waves säsong 3 har ännu inte officiellt förnyats. Men det förväntas säkert ta sin tid att nå fansens tv- och mobilskärmar. Så, för nu, låt oss läsa om prequels till breaker new waves säsong 3.

Den här artikeln innehåller spoilers för Breaker-serien säsong 1 och Breaker New waves säsong 2.

Breaker New Waves säsong 3

Handlingen för Breaker och Breaker New Waves.

Swoon Yi är en elev till Chunwoo Han som är en mycket skicklig persona inom kampsport. Murim, ett hemligt kampsportssällskap, är en allians som dödade Chunwoo Hans lärare Unwell. Murim, Martial Arts Alliance Chief är desperat efter att lära sig Black Heaven and Earth-tekniken från Chunwoo Han.

Chunwoo Han är nu emot Murim-regeringen och försöker också hämnas sin lärare Unwols död genom att förstöra Murim. Han går samman med Black Forest Defense Group.

Chunwoo Han tilldelas ett uppdrag att åka till Seoul från Black forest Defense Group, en grupp som opererar mot Murim Martial arts Society. I denna process möter Chunwoo Han Shiwoon Yi och tränar honom att övervinna sina svagheter. Eftersom Chunwoo Han är den sista användaren av jordens tekniker och Black heaven, ger han dem vidare till sin elev Shiwoon Yi.

Chunwoo Han räddar huvudet av Sunwoo-klanen som en del av hans uppdrag.

Själen är huvudet för Sunwoo-klanen och hölls som gisslan av Murim Martial Arts Alliance eftersom hennes klan fortsatte att få mer politisk makt. Hon är född med en kropp av typen Nine Yin. Hon befrias av Chunwoo Han tillsammans med Black Forest Defense-gruppen.

Martial Arts Alliance samlar information om Chunwoo Hans elev Shiwoon Yi och tar honom så småningom som gisslan. Efter en rad händelser, för att skydda Shiwoon från Murim, förstör Han QI-centret i Shiwoon Yi, vilket kommer att ge honom lagligt skydd mot Murim eftersom han inte längre kommer att kunna utöva kampsport.

Senare förklaras Shiwoon Yi som efterträdare till Sunwoo-klanen av Soul (personen som Chunwoo Han räddade under sitt Seoul-uppdrag).

I Breaker new waves är Shiwoon Yi huvudpersonen i säsong 2.

Swoon Yi som är efterträdaren till Sunwoo-klanen ger upp sin position. Uppföljaren handlar om hur Shiwoon Yi tillsammans med Sera Kang återställer sitt QI-center. En ny grupp vid namn SUC hotar medborgaren under namnet Nine Arts Dragon. Swoon Yi är redo att stoppa och förstöra SUC-gruppen för att förtala hans lärare Chunwoo Hans namn och för att skydda folket.

Hittills har inget tydligt datum meddelats från författarens sida angående releasen av Breaker New Waves säsong 3 och endast en bekräftelse har getts!

Vi kommer säkert att uppdatera den här artikeln när det finns en officiell bekräftelse för släppdatum.

Håll ögonen öppna läsare. Fortsätt läsa och kommentera nedan vad du vill läsa härnäst!

Vem är din favoritkaraktär i The Breaker New waves säsong 3? Glöm inte att kommentera det!

Har jag missat något om Breaker New Waves säsong 3? Kommentera nedan!!

Marknadsaktivitetenuppmanar dig att bära dina masker, hålla social distans och vara säker.

Om du är ny på Breaker-serien, läs Breaker och Breaker new waves innan Breaker New waves säsong 3 kommer ut!

Glöm inte heller att kolla våra andra artiklar – https://themarketactivity.com/2021/04/30/brooke-daniells

KOLLA UPP /nichijou-sasong-2-spoiler-alert-utgivningsdatum-uppgift-trailer-karaktar-intrig-goda-nyheter-for-fans

FÖR MER INFORMATION BESÖK –https://themarketactivity.com/