Brandon Frankel knyter partnerskap med en underhållningsplattform, Cameo. Klicka här för att veta orsaken bakom detta stora beslut.

Brandon Frankel som har gett sitt liv åt musik- och underhållningsområdet går nu ihop med Cameo. Detta är ett teknikföretag som låter användarna prata och dela videomeddelanden med sina favoritkändisar.

Brandon Frankel: Tidigt liv

Frankel har börjat sin karriär som frilansare vid 14 års ålder. Senarepå,han kom in på ett praktikprogram hos Atlantic Records och kom sedan permanent till företaget.2010 gick han till och med med i CAA Nashville och utvecklade turnémarknadsföringskampanjer för kändisar som Zac Brown Band, Sugarland och Brantley Gilbert. Men sedan lämnade han allt detta bara för att gå med i Windish Agency för att förbättra företagets avdelning för varumärkespartnerskap. Efter några år öppnade han äntligen sitt eget företag, Contra Inc. Och han arbetade till och med i samråd med Sony Music Masterworks.

Brandon Frankel: Hans tankar över Cameo

Frankel sa att han var aktivt i kontakt med appen och till och med tittade på hur den fungerar. Han var till och med fascinerad av de faciliteter som Cameo tillhandahåller. Han gillade direkt-till-konsument-metoden som appen har som gör att kändisarna kan prata och interagera med sina fans. Appen är säker och autentisk som han själv har provat innan han gick i hand med dem.

Innan han gick med hade han till och med kontaktat en av sina vänner från Cameo för att lära sig mer om appen, som till och med kommer att hjälpa företaget att växa.

Brandon Frankel: Varför gick han med i Cameo?

Brandon Frankel arbetar själv med att bygga karriärer för många individer och artister. Han har ägnat hela sitt liv åt att ta reda på hur han kan hjälpa dessa artister. Och hur man får sina fans att få kontakt med dem. Enligt honom tillhandahåller Cameo alla dessa faciliteter och upprätthåller till och med en hälsosam och positiv miljö. Cameo hjälper till att ge glädje i allas liv.

Han ser nu fram emot att expandera företaget genom att ta med nya metoder och sätt att samarbeta med olika varumärken, studior, byråer. Med denna plattform kan han till och med arbeta nära olika artister och se till deras krav. På så sätt försöker han växa och förstora hela plattformen vilket kommer att göra det inte bara till en underhållningsapp utan till och med mycket mer.