'Brahmastra': Ranbir Kapoor och Alia Bhatt fortsätter arbetet, Amitabh Bachchan kommer att delta för sista tidtabellen

Efter ett halvt års självisolering hemma på grund av låsningen. Ranbir Kapoor och Alia Bhatt är bra att gå för att fortsätta spela in sin kommande film 'Brahmastra'. Paret ska ha börjat namnge filmen. Som framgår av en rapport i Mumbai Mirror har Ranbir och Alia besökt en namnstudio i Bandra. Avslutar efterskapandet. Ranbir visades dessutom i studion med Ayan på torsdagen. Medan paret avslutar namngivningen. Aryan har organiserat sig med sin efterskapande grupp för att slutföra arbetet med filmen som har spelats in.

Universum av 'Brahmastra'

Rapporten uttryckte dessutom det som skilde sig från namngivning och ändring. Gruppen har också haft att göra med ett unikt videoarrangemang som kommer att levereras dagar innan filmens leverans. Inspelningarna ska påstås hjälpa publiken att få en kort titt på 'Brahmastras' universum.Detta är vad Randeep Hooda tycker om Salman Khan

Chief Ayan kommer att återförenas med skådespelarna i filmen för att filma den sista delen av filmen. Man räknar med att filmen har en 10 till 12 dagars plan för platsen under vilka ett par scener. En melodi inklusive huvudrollen kommer att spelas in. De kommer att bestämma sig för händelseförloppet och filma i en stadsstudio. Man litar på Amitabh Bachchan som en del av den här sista tidtabellen och kommer att spela in några betydande scener med Ranbir Kapoor.

En av de mest diskuterade satsningarna i Bollywood

Brahmastra är faktiskt en av de mest diskuterade satsningarna i Bollywood. Bortsett från att sammanföra Ranbir Kapoor och Alia Bhatt på skärmen bara för att filmen dyker in i den klass av fantasi som är ovanlig för Bollywood. Vi vet godbitar om karaktären. Bollywood Hungama har sammanställt en rapport som klargör den väsentliga handlingen i historien.

Ranbir Kapoor, Alia Bhatt återupptar arbetet med Brahmastra; Amitabh Bachchan förenar paret för att filma slutschemat | PINKVILLA

Trots att Brahmastra är en av de mest förutsedda filmerna i Bollywood. Mycket lite funderas på filmens handling, story och dess karaktärer. Medan Ayan Mukerji har behandlat tittarna med vissa intryck och deets från filmen, flödar rapporterna över att Ranbir Kapoor kommer att ses spela en DJ i filmen.

Som framgår av rapporter spelar Ranbir en DJ som lämnar sitt hem mot sin pappas önskemål. Berättelsen vid den tidpunkten följer hans utflykt när han försöker tillfredsställa sina fantasier och samtidigt finner sina superkrafter.

Utgivningsdatum

Efter att konsekvent ha skjutit upp ankomsten av filmen av skäl som är mest populära för skaparna, har de äntligen säkrat den 4 december 2020. Det har inte skett någon förändring i motsvarighet till ännu, även om auditorierna i Indien fortfarande inte är i drift.

Brahmastra: Ranbir Kapoor och Amitabh Bachchan drar igång slutschemat, Alia Bhatt ansluter snart: Bollywood News - Bollywood Hungama

När det gäller leveransdatum, med tanke på att det inte finns någon klarhet om när spelplatserna kan återupptas, ligger ett annat leveransdatum i luften. När vi pratade om de ovanliga inspelningarna och leveransdatumet, uppgav källan, de har dessutom sysslat med ett exceptionellt videoarrangemang för att bekanta folkmassan med Brahmastras universum, som kommer att avslöjas i fortsättningen närmare leveransdatumet, vilket för närvarande kan Det verkar vara valt med tanke på uppskjutandet och det sätt som mötesplatser i Indien ännu inte är i drift.

Filmen, koordinerad av Ayan Mukerji, var planerad att levereras till julen 2019, men på grund av lite extra arbete med VFX kommer filmen för närvarande att visas på bio någon gång i mitten av 2020.

'Brahmastra' spelar Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, Amitabh Bachchan, Dimple Kapadia, Nagarjuna Akkineni och Mouni Roy i nyckeljobb.