BossLogic förvandlar Shia LaBeouf till Wolverine, passar det bättre än ismannen? Läs för att veta mer

BossLogic har hört några Marvel-fans prata om huruvida Shia LaBeouf borde hoppa in i Marvel Cinematic Universe.https://youtu.be/6UtGmLAfZV4

Hur Shia LaBeouf kunde se ut

Artisten BossLogic har gett Marvel-fans en tanke om hur Shia LaBeouf skulle kunna se ut om han spelade Wolverine. Marvel Studios planerar för närvarande var X-Men ska placeras i Marvel Cinematic Universe. Däremot har vi ingen data tidigare. Marvel Studios chef Kevin Feige bekräftade att den tidigare Fox-egendomen kommer att samordnas. Allt taget är studion helt acceptabel för att behålla sitt mysterium, vilket in-your-face-fans känner mycket väl.

Vem får hans plats?

Fakta om hudcancer efter att Hugh Jackman avslöjar hanNär Hugh Jackman drar sig tillbaka från Wolverine-jobbet har Marvel-fans gissat om vem som kommer att få hans plats. Många litar på att Jackman kommer tillbaka en sista gång, men skådespelaren har sagt vid flera evenemang att han är klar med jobbet. Många namn har slängts runt under åren, ändå är Shia LaBeoufs av allt att döma ett av de senaste, och artisten BossLogic valde att förbereda lite utförande för att visa vad den ungdomliga underhållaren kunde likna i Marvel Cinematic Universe.

Hur började allt detta?

Allt detta började från ett vilt skvaller som Disney behövde för att projicera Shia LaBeouf i deras nya MCU-version av X-Men. Vissa uppskattade att skådespelaren behövdes som Moon Knight, men sedan gick samtalet omedelbart till Shia som spelar Bobby Drake, aka, Iceman. Trots det faktum att det måste noteras att detta vilda rykte härstammar från en av de mest tvivelaktiga källorna på nätet, så mycket lite lager placerades i det. Kanske varför BossLogics hantverk tog en skarp vänster överge Iceman till Wolverine.

Vad skildrar The BossLogic-konsten?

Vad

BossLogic-konsten visar Shia LaBeouf med Wolverines varumärkesnamn adamantium-klor och polisonger. Han har dessutom ett par projektilluckor i sig från ett pågående slagsmål, men han verkar inte ha något emot det. Precis som fallet med all hans specialitet har BossLogic gjort något som ser officiellt ut. Massor av fans börjar inse hur LaBeouf verkligen skulle göra för en fantastisk Wolverine i MCU:s X-Men-omstart. I vilket fall som helst, skulle han ha möjlighet att dra av sig det fysiska och röstperspektivet för att på lämpligt sätt ta på sig jobbet? Det är frågan som har tagits upp i kommentarsfältet för BossLogics senaste skapelse.

När du filtrerar igenom kommentarerna från Shia LaBeouf som Wolverine-bild, är det lämpligt att säga att svaren är blandade. Det finns många individer som tror att skådespelaren skulle vara enastående för jobbet och lika många som tror att det skulle vara en hemsk tanke. Marvel Studios plottar i bakgrunden om presentationen av deras Fox-egenskaper.

Det finns mycket att se fram emot i Marvel Cinematic Universe. Black Widow-filmen släpps snart. För närvarande verkar det som om Marvel och Disney tänker leverera den oberoende Natasha Romanoff-filmen snart. Fansen ser också fram emot The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision och Loki. De kommer alla att presentera på Disney+ streaming-funktionen inom en snar framtid. The Falcon and the Winter Soldier och WandaVision är på bokning för att debutera tidigare. Du kan titta på Shia LaBeouf som Wolverine ovan, uttrycker tacksamhet mot BossLogics Twitter-konto.