Boruto : Avsnitt 262 [Läckt online] kolla in för de senaste uppdateringarna

Ta reda på mer om släppdatum, timing, spoilers och streaminginformation nedan för nästa avsnitt 262 av den fortsatta japanska animen Boruto Naruto Next Generation.

BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS Avsnitt 225, Showdown Between Best Friends, - Se på Crunchyroll

Händelserna från det senaste Boruto-avsnittet kommer att fortsätta i Boruto: Naruto Next Generations avsnitt 262, och vi kommer att se ännu ett underhållande avsnitt med Kawaki, Himawari och nya karaktärer. Sedan Futano-bågen avslutades är detta den förstatid en tomtkommer att fortsätta i följande avsnitt. Kan det vara så häröppnasdörren till en annan lång båge? Vi får helt enkelt vänta och se.Kawaki gick med i den nystartade klassen på Ninja-akademin, som vi såg i det senaste avsnittet. Men det visar sig att Hokagen har gett honom ett hemligt uppdrag att vaka över Kae. Hon är en ung dam från en utländsk medborgare som gick i samma klass som honom och är en prinsessa.

Som Naruto föreslår gör Kawaki sitt bästa för att närma sig Kae. För att vinna henne tar Kawaki Himawaris förslag och köper en kärlekshistoria för att ge henne som en gåva.

Kawaki är engagerad i strid med Eiki efter att den senare stjäl en rulla för att ha utfört Jutsu av oro för Kae. Men monstret slår omedelbart ut Eiki och Kawakislutar med att försvara Kae genom att dödamonstret. Hon tar emot boken när han presenterar sig för henne. Himawari lyssnar uppmärksamt när Naruto förklarar sin uppgift och upptäcker att det är en hemlig expedition.

Boruto avsnitt 262 Releasedatum och tid

Det populära anime-programmetBoruto avsnitt262 sänds den 14 augusti 2022. När det gäller tiderna, avsnitt 262 av Boruto:Naruto nästa generationerkommer att vara tillgänglig för de japanska fansen klockan 17:30 japansk standardtid. De amerikanska fansen kommer att få detta episod klockan 01:30 Pacific Time/ 03:30 timmar Central Time / 04:30 timmar Eastern Time. Och för indiska fans, avsnitt 262 av Boruto: Naruto NextGenerationer kommer att vara tillgängliga klockan 14:00 Indian Standard Time.Avsnitt 262 av Borutokommer att vara tillgänglig att streama på Crunchyroll, Hulu, TV Tokyo och Funimation med engelska undertexter.

Boruto Anime avsnitt 262 Releasedatum och tid, spoilers, berättelse, förhandsvisning, var du kan se online - The SportsGrail

Naruto Next Generations avsnitt 262 Spoilers

The Princess's Tea Party är namnet på nästa anime-avsnitt. Teasern gav oss en glimt av ninjaakademins teparty-evenemang. Kawaki är också välkommen till evenemanget. Han vill inte komma till detta teparty, men han måste uppnå sitt mål. Himawari kommer att lära honom lämpliga sätt och hur man uppför sig i formella miljöer. Vi kan bevittna viss uppståndelse mitt i firandet av de som vill döda Kae.

Kawaki är ett bra ställe att börja om Kae vill träffa vänner i Konoha Village. Nu när Himawarikänner till Kawakis mål, hon kommer att göra allt som står i hennes makt för att stödja honom som hans yngre syster.