Bollywood drogfall: Kändisar tar parti för denna utveckling mellan Ravi Kishan och Jaya Bachchan. Klicka här för att veta vad skådespelerskan kommenterade

Sushant Singh Rajputs död har avslöjat många okända och dolda mysterier i Bollywood. Dil Bechara-skådespelaren hittades död den 14thjuni 2020 och sedan dess har fallet förvandlats till en oändlig cirkel. Det har brutit ut många hemligheter i denna B-stad inklusive drogflödet. Hela frågan har polariserat filmindustrin till supportrar och demonstranter. Frågan som togs upp i parlamentet också där Ravi Kishan, skådespelare som blev politiker, gjorde några kommentarer som riktade till B-stadskändisarnas drogkonsumtion.

I ena handen faller vår indiska ekonomi nedåt, Indien ligger nu på andra plats på Covid-19 världslistan. Men parlamentet har något mycket viktigare att diskutera. Strax efter Bhojpuri-skådespelaren och Bharatiya Janata-partiets parlamentsledamot ifrågasatte Ravi Kishan branschen. Den tidigare skådespelerskan och Samajwadi-partiets parlamentsledamot Jaya Bachchan väntade inte ens med att höja sin röst under sessionen.Narkotikaflöde: Frågan som diskuteras i riksdagen

För några dagar sedan hävdade Ravi Kishan att han var självgjord skådespelare som släpade Bollywood i parlamentet. Han tror att denna drogkonsumtion är ett helt nytt koncept i Bollywood. Under 90-talet var detta inte mycket på modet men nu vill han också att de skyldiga ska avslöjas så snart som möjligt. Narkotika har kommit in i den här branschen men detta måste stoppas. Ravi föreslog att man skulle göra en razzia mot Bolly-partierna, gräva djupt in i mitten av racketen och bryta makten.

Den 15thSeptember 2020 höjde Jaya Bachchan sin röst mot BJP-parlamentarikern Ravi Kishan. Hon antydde indirekt de konspirerade kommentarerna från skådespelaren och känner till och med att han förtalar branschen. Veteranskådespelerskan uttryckte sin förlägenhet i Rajya Sabha-mötet.

Drogflöde: Många B-stadskändisar tar parti

När skådespelerskan, Kangana Ranaut, avslöjade att drogen flödar som vatten i Bollywood-festerna, ägde Bollywood-uppdelningen rum. Och arresteringen av Rhea Chakraborty har förvärrat situationen. Men med denna senaste utveckling i parlamentet, delade många skådespelerskor inklusive Tapsee Pannu sin kommentar via sitt officiella Twitter-handtag. Hon stod tillsammans med den före detta skådespelerskan och satte hashtaggen respekt. Richa Chadha höjde också sin röst och stod med branschens orädda kvinna.

Kangana Ranaut har alltid ifrågasatt Bollywood-maffian. Hon tvivlar nu på varför Jaya Bachchan gjorde en så partisk kommentar riktad mot utomstående. Jaya som är tvåbarnsmamma samt en gammal medlem av denna filmindustri ifrågasätts av Manikarnika-skådespelerskan. Hon frågade vad Jaya skulle ha sagt om hennes barn var i samma situation.