Bofuri säsong 2 är BEKRÄFTAD! Klicka för att veta släppdatum, rollbesättning, handling och andra detaljer!

Exakt när vi trodde att saker och ting var över för Bofuri, vill jag inte bli så sjuk max utav min barriär. Som säsongsfinalen offentliggjordes denna onsdag och en efterföljande säsong förklarade som fick fansen att förutse när de får möjlighet att se fler upplevelser av Maple och hennes följeslagare.Denna anime gjorde sin presentation den åttonde januari 2020 och hade ganska nyligen avslutat sin första säsong som ursprungligen planerades för 12 scener som ganska nyligen avslutades den 25 mars. Den andra säsongen kommer att fortsätta precis där Bofuri säsong 1 avsnitt 12 förblir som den verkar som att Maple hade gjort en imponerande förbättring av sina styrkor. Så låt oss ta en snabb sammanfattning av scen 12 för att se hur saker och ting kunde fortsätta i säsong 2.

Bofuri säsong 2:Utgivningsdatum

Bofuri säsong 2 kommer med största sannolikhet att leverera i år. Det finns i alla fall ingen officiell notis och förklaring från essäisten och skapandegruppen om den. De sa att deras skapelsegrupp också hade börjat skapa säsong 2 för bara ett par dagar sedan.

Bofuri Säsong 2: Skådespelare

Deras huvudkaraktärer är  1. Kaede Honji som lönn
  2. Risa Shiramine som Sally (Maples vän)
  3. Dessa följs av Kasumi, Kanade, Kuromu, Iz och May.

Bofuri Säsong 2: Handling

Bofuri Säsong 2 kommer att fortsätta med animen och har Maple, som omnämns med sitt mer genuina namn som Kaede Honjo och Sally: Risa Shiramine tar sig an spelets bestar i mycket mer betydande omfattning än tidigare. Den här gången kommer de också att behöva hantera spelbuggarna och skapa nya sällskap. Mot slutet av säsong 1 hade de två krossat de två stora samhällena, och Maple Tree-samhället hade fått en hel del aktning i dessa linjer. Så Maple fann också möjligheten att investera energin med ess i vart och ett av dessa samhällen.

Maple kommer också att gå på ett åtagande med dessa organisation maters på följande grad av New World Online. Nivå 6 i spelet kommer att innehålla desto mer alarmerande regioner där onda närvaro slingrar sig runt. När hon samarbetar med dessa organisationsexperter hjälpte Maple till att minnas en anomali som hon en gång upplevt tidigare. Precis när hon samlade material med Sally, slutade hon att starta en spelbugg.

Den primära säsongen hade utvecklat berättelsen fram till den fjärde volymen av romanen. Eftersom detta arrangemang just nu har sammanlagt nio belopp. Vid det laget finns det fortfarande betydligt mer substans att justera. Även om majoriteten ännu inte har tolkats auktoritativt. Den inkluderar ingen engelsk distributör i USA. Låt oss naturligtvis lita på att hösten 2020 kommer att uppfatta hur den andra säsongen kommer att ta historien framåt.

Den officiella ankomsten av säsong 2 publicerades på Funimations twitter som ges nedan!

https://youtu.be/zurPEuWkKsU

Bofuri säsong 2: Förhandsvisning

Silver Link Studios producerar Bofuri säsong 1 alla scener. Denna studio plockar upp sin ryktbarhet genom sina fantastiska marker på Strike the blood, Wise Man's Grandchild, Kokoro Connect.