Bo Derek och John Corbett känner fortfarande inte för att gifta sig efter att ha varit tillsammans i 18 år!

Ålder är bara en siffra när du är kär och Bo och John är bara det perfekta exemplet på det. Bo Derek och John Corbett är ett känt och välkänt par. Det är en åldersskillnad mellan dem eftersom Bo är 63 år och John är 59 år. Åldern spelar ingen roll mellan dem. De har varit tillsammans sedan 18 år nu och började dejta 2002 och deras relation växer sig starkare dag för dag. Men ändå är de båda ogifta och sa att de har ny kärlek eftersom ålder inte är en barriär mellan dem.

Är de redo att ändra sin relationsstatus till Gift snart? Fortsätt läsa för att ta reda på det.

Ta en titt på den här videon för att veta vad om parets kärlek till varandra.Vad paret har att säga om deras förhållande!

De är fortfarande inte på humör att gifta sig efter att ha dejtat så länge. De tror fortfarande att de är bra på sin plats och inte behöver någon motivering eller knut för att hålla ihop. Att ge en etikett till deras förhållande är inte vad de tror på. De är väldigt glada över statusen för deras förhållande och njöt verkligen av sina liv med varandra eftersom deras kärlek är mycket känd i Hollywood-industrin.

Nyligen sa Bo att det är väldigt bra och spännande att gifta sig och skaffa barn, men för oss är det fortfarande inte så men kanske någon gång. Innan John Corbett var hon gift med John Derek i 22 år. Och hon sa att efter att ha förlorat Derek började luften suga mig och på den tiden väldigt hjälplös och ledsen.

Bo Derek visar avsikten att snart gifta sig med John!

De är tillsammans sedan 18 år tillbaka och Bo ger några ledtrådar om att de äntligen kommer att arbeta med att sätta upp tillsammans. Hon nämnde också Johns specialiteter som hans sinne för humor och glada natur. Hon sa att han fyllde sitt liv med glädje. Hon berättade också att vi jobbar dag för dag med saker. När det gäller fansen kan vi snart höra bröllopsklockorna.

Hon sa också att hon var attraherad av honom på dessa dagar och att hon var mycket attraherad av hans natur. Hon sa också att efter att hans första make dog trodde hon aldrig att hon skulle gå vidare med någon annan och någon som John Corbett kommer in i hennes liv.

Så är paret äntligen redo att knyta ihop säcken?

Håll kontakten med Marknadsaktiviteten för fler nyheter, uppdateringar och insikter!