Blue Exorcist Säsong 3: Bekräftad!? Kommer det att hända? Planerar Netflix på det.

Dag och natt. Yin och Yang är två motsatta sidor av samma mynt. Gott och ont är två motsatta krafter. De flesta fantastiska Shonen-animer etablerar tydliga gränser mellan sina hjältar och skurkar om du tänker efter. Vi kan inte låta bli att uppskatta protagonister som går från att vara underdogs till demondräpare, oavsett hur konventionellt detta tillvägagångssätt kan verka (bokstavligen). 'Blå exorcisten' tar med publiken på en resa genom en klassisk Hero's Arc där Satans son blir en exorcist.

Ända sedan släppet av säsong 1 och säsong har 2 fans väntat på Blue Exorcist säsong 3.

När Blue Exorcist sändes för första gången var det en stor hit bland tittarna. Action-anime-serien är baserad på Kazue Katos manga och följer tonåringen Rin Okumura och hans tvillingbror Yukio, som fostrades upp av sin adopterade exorcistfar. Ta reda på allt vi vet om Blue Exorcist säsong 3.Blue Exorcist säsong 3

2011 sändes den första anime-serien. Efter det genererade serien en film och en andra säsong känd som Kyoto Saga. Netflix sänder för närvarande båda säsongerna av anime-serien. Eftersom Blue Exorcist är en sådan kultklassiker har fansen undrat om Rin kommer att ha fler demondräpande äventyr i en hypotetisk tredje säsong. Även om inget officiellt tillkännagivande om en blå exorcist säsong 3 har släppts, har Rin fortfarande oavslutade affärer med sin far, Satan, och hans hantlangare.

Det är fortfarande möjligt att kultanimeserien Blue Exorcist säsong 3 kommer att hända

Tålamod är en dygd, men det är också en egenskap som Blue Exorcist-fans delar. Mellan första och andra säsongen av Blue Exorcist var det ett stort gap. Efter den första säsongen fick fansen vänta fem år på den andra säsongen av Kyoto Saga, som hade premiär 2017. Som Screen Rant påpekar är det stora gapet mellan de två första säsongerna en av anledningarna till att det finns en strimma hopp för a Blue Exorcist säsong 3. Blue Exorcist säsong 3 av anime, som kommer 2022 eller till och med 2023, skulle inte vara malplacerad för serien.

Blue Exorcist säsong 3

Aniplex

En annan faktor som kan leda till en Blue Exorcist säsong 3 är mangans försäljning. År 2016 hade mangan sålt över 15 miljoner exemplar, enligt Crunchyroll. Och, som denna Anime News Network-berättelse påpekar, ökade Blue Exorcist-animeserien manga- och pocketförsäljningen avsevärt när den sändes. En ny säsong kan ge mangan, som för närvarande pågår, en liknande ökning i försäljning.

Vad är Dan Bonginos etnicitet?? Chockerande nyheter!!

På tal om manga, anime-serien har massor av historier att dra ifrån för nästa säsong. Animeserien har redan följt de viktiga mangaplottpunkterna i de första volymerna, som The Cinematic påpekade. Som ett resultat kommer Blue Exorcist säsong 3 med största sannolikhet att börja med mangavolymerna 10 och 11. En uppföljare till Kyoto-sagan börjar här, som beskriver Rins krig mot Lucifer, Ljusets kung och hans Illuminati-organisation.

Blue Exorcist Säsong 3 Releasedatum: När släpps den?

Säsong 1 av ' Blå exorcist ' debuterade den 17 april 2011 och avslutades den 2 oktober 2011, med totalt 25 avsnitt. Trots att den hade några välkända shonen-motiv var animen en stor hit. I november 2016 hade cirka 15 miljoner exemplar av mangans originalmaterial distribuerats. Den förnyades för en helt ny säsong, som debuterade den 17 januari 2019, och avslutades den 25 mars 2017, med 12 avsnitt, på grund av dess utbredda framgång och till stor del positiva recensioner. Den 1 september 2020 släppte Netflix den andra säsongen i USA.

Om vi ​​bara tar hänsyn till animens popularitet, har Blue Exorcist säsong 3 en anständig möjlighet att återvända. I jämförelse med originalmangan täcker den andra säsongens 12 avsnitt upp till 34 kapitel (nästan 9 volymer). Den goda nyheten är att mangan redan har släppts i 25 volymer, vilket antyder att det fortfarande finns mycket källmaterial tillgängligt för inte bara Blue Exorcist säsong 3 utan många fler säsonger också. Så om animen förnyas för en tredje säsong kan vi förvänta oss att storyn återupptas med kapitel 35 i volym 9.

Blue Exorcist säsong 3

Fans kommer att behöva vänta på att nyheterna blir officiella eftersom A-1 Pictures ('Sword Art Online', 'Fairy Tail' etc.) inte har gjort några uttalanden om dess release. Eftersom säsong 2 tog nästan sex år att slutföra, kan tillverkarna förmodligen ta en liknande paus innan de släpper den tredje delen, om inte en annan animestudio kliver in. Så, förutsatt att allt går enligt planerna, kommer Blue Exorcist säsong 3 att ha premiär 2022. officiella tillkännagivanden om dess release kommer att publiceras här. Tills dess kan du titta på andra shonen-animer som är liknande.

Hanafuda örhängen av Tanjiro!! Varför är detta viktigt för Anime och vad är tvisten med det?? Vet sanningen!! |2021|

Blue Exorcist engelsk dub

De två första säsongerna av 'Blue Exorcist' finns tillgängliga i engelsk dub på Netflix och Funimation. Crunchyroll och Amazon Prime har båda engelska undertextade versioner av animen.

Blue Exorcist Säsong 3 Skådespelare

Eftersom A-1 Pictures animerade de två första säsongerna av 'Blue Exorcist', kan vi förutse studions återkomst för Blue Exorcist säsong 3. Bortsett från det, skådespelare som Jun Fukuyama som Yukio, Nobuhiko Okamoto som Rin, Gou Shinomiya som Masato Chigusa, Hiroaki Hirata som Shirou och Nishimura Maya som Ao Houjou kommer också tillbaka under den kommande säsongen.

Har jag missat något om Blue Exorcist säsong 3? Vill du läsa mer om Blue Exorcist säsong 3? Fick du tillräckligt med information om Blue Exorcist säsong 3? Kommentera nedan och låt oss veta.

FAQ

F- Hur många avsnitt av Blue Exorcist är det totalt

Ans- Blue Exorcist har totalt 25 avsnitt.

F- Är Blue Exorcist en romantisk anime?

Ans- Blue Exorcist är egentligen inte en romantisk anime.

F- Finns det action i Blue Exorcist?

Svar- Ja, Blue Exorcist har action i showen.