Blood and Treasure Säsong 2: klicka här för att få reda på premiärdatum, skådespel och mer!

Blood and Treasure är ett amerikanskt TV-arrangemang för aktivitetsupplevelser som har premiär på CBS. Arrangemanget väcks av två olika shower av liknande slag Indiana Jones och National Treasure. Det ger en samtida aktivitet fylld, spännande upplevelse till sina tittare i sina 38 korta körtider.

Om showen

Showen kretsar kring två olika karaktärer, en är en fantastisk mästare i antika verk och en annan är en hantverkstjuv. De kombineras för att få en överväldigande rädsla som stöttar hans övergrepp genom att ha tagit förmögenhet. De reser långt och brett för att jaga sitt mål, men ändå till stor förskräckelse att de ger sig ut där det räknas in i fokus för en flerårig kamp för att stödja mänskliga framsteg.Arrangemanget har erkänts för sin jordklotjoggingupplevelse med den charmiga blandningen av aktivitet, nöje och show. Arrangemanget består av Federman och Scaia och tillägnas av CBS Television conveyance. Taylor Elmore, Ben Silverman och andra är engagerade i skapandet av showen.

Releasedatum för Blood and Treasure säsong 2

Auktoritativt sett borde säsongen komma i maj 2020, men eftersom skjutningen inte är gjord vid denna tidpunkt är datumet mycket tveksamt. Det är inte heller lätt att filma det här arrangemanget med motiveringen att det finns olika områden som ingår.

Därefter är det rätt tidskrävande och kräver massor av svårt arbete. Den efterföljande säsongen sägs också hantera olika områden, till exempel Ryssland och Sydostasien. Helst avslutas inspelningen av arrangemanget snart och vi får möjlighet att se det igen 2021.

Blood and Treasure Säsong 2 Handling: Vad är handlingen?

Aktivitetsshowarrangemanget styr livet och uppdragen för två totalt olika karaktärer, Danny och Lexi. Danny McNamara är en tidigare FBI-operatör som för närvarande fyller tjänsten som juridisk rådgivare som arbetat med att återvända hantverksskicklighet.

Återigen, Lexi Vaziri är en fuskare och en lurendrejare som förenar sig med Danny för att hitta och fånga en riskabel skräckmakare Karim Farouk, som tar förmögenheter och antikt hantverk för att stödja sina övergrepp.

Danny och Lexi, även om de skiljer sig åt i minuter, samarbetar för att nå Farouk efter att han fångade Dannys tränare Dr. Ana Castillo, en specialist på Cleopatra. Dessa tillfällen leder till att de två upptäcker att de för närvarande är engagerade i det 2000 år gamla 'stödet för mänskliga framsteg' och nu behöver undersöka ytterligare.

Blood and Treasure Säsong 2 Skådespelare: Vem kommer att spela i huvudrollen?

Skådespelarna och gruppen är individerna som föryngrar berättelsen, underhållarna etablerar och lever sina karaktärer medan teamet utför allt arbete bakom fokuspunkten. I Blood and Treasure har vi några extremt otroliga karaktärer på skärmen som förmodligen kommer att komma tillbaka till våra skärmar i sina individuella karaktärer.

Matt Barr som Danny McNamara, en tidigare FBI-specialist. Sofia Pernas som Lexi Vaziri, en kriminell och bedragare. James Callis som Simon Hardwick, en världsomspännande bootlegger (som dessutom råkar vara den äkta Farouk, avslöjad i säsongsfinalen). Katia Winter som Gwen Karlsson, en Interpol-specialist. Michael James Shaw som Aiden Shaw (né Dwayne Coleman). Oded Fehr som Karim Farouk (né Rasheed Hegazi). Alicia Coppola som Dr. Ana Castillo, Dannys handledare. Imprint Gagliardi som Fader Chuck, en gammal följeslagare till Danny som fyller i som präst.

Trailer för Blood and Treasure säsong 2: När landar trailern?

Just nu är säsong 2 nästan klar. Skjutningen måste avslutas som kan slutas med anledning av Corona Virus-pandemin. Längs dessa linjer finns det inga uppgifter om att en trailer kommer snart, eftersom fotograferingen inte är avslutad vid denna tidpunkt.

Det var länge sedan sjukdomen dök upp som skakade hela världen och krossade ekonomier. Det finns en chans att inspelningsbegränsningarna snart slutar för filmer och arrangemang återgår till skapandet genom att följa reglerna för välbefinnande.

Allt övervägt, sa Matthew Federman, en av de officiella tillverkarna med en tweet, vi kommer att återgå till skytte och avsluta säsongen när det anses säkert. Inget sändningsdatum ännu. Kommer att berätta när vi har en auktoritativt.