Blockera Hulu-annonser: Hur gör man? Vet det hemliga sättet!! | Senaste | 2021 | Enkla steg | BLI AV MED ANNONSER!!

Blockera Hulu-annonser: När det gäller streamingsidor, Hulu är en framträdande sådan. Hulu-reklam skulle dock inte tillåta dig att se programmet i fred. Hur kan du blockera Hulu-annonser? Om du köpte ett Basic Hulu-medlemskap kan du se olika annonser när du tittar på din favoritfilm eller -serie. Lyckligtvis har vi identifierat några metoder som fungerar felfritt för att blockera irriterande annonser på Hulu. Fortsätt läsa för att lära dig om de olika sätten att blockera Hulu-annonser.

Hulu är en streamingwebbplats för on-demand-filmer och TV-program i USA som Disney i första hand äger. Webbplatsen ger tillgång till tusentals filmer och TV-program för så lite som $5,99 per månad i prenumerationsavgifter. Webbplatsen erbjuder också material från Disney+, ESPN, HBO MAX och Showtime till ett pris. Tjänsten är för närvarande känd på grund av sitt omfattande bibliotek med populära program och filmer. Men även om Hulu-prenumerationer anses vara billiga, tjänar Hulu fortfarande pengar på dem genom annonser, vilket är den primära förklaringen till varför folk blir irriterade när de njuter av sitt favoritinnehåll.

Kommersiella annonser kan förstöra din upplevelse när du tittar på ditt favoritprogram på Hulu. Dessa annonser är vanligtvis inte överhoppningsbara, och du måste titta på hela annonsen innan du fortsätter med programmet. Lyckligtvis har Netizens redan hittat många användbara alternativ för att lösa detta problem och blockera eller hoppa över annonser på Hulu. Den här artikeln går igenom stegen för att effektivt förbjuda icke-överhoppningsbar annonsering på Hulu.Blockera Hulu-annonser:

Trots detta är det omöjligt att missa annonser förrän sidan är helt laddad och färdig. Hulus annonsstrategi för grundläggande planer har också förklarats. Både Hulu standardplan och Hulu + Live TV-planer skulle ha reklam mellan avsnitten. Det blir dock oroande jämfört med Hulus konkurrenter som Amazon Prime och Netflix. Även om dessa On-Demand-webbplatser är annonsfria, är Hulu full av annonser som inte går att hoppa över. Här är några sätt nedan för att blockera Hulu-annonser:

Blockera Hulu-annonser

Adblock Plus webbläsartillägg:

Den första metoden för att lösa ditt Hulu-reklamproblem är att använda ett webbläsartillägg. Adblock plus är ett webbläsartillägg som hjälper till med annonsblockering. Om du tittar på Hulu på din dator är detta tillägg ett måste. Adblock Plus blockerar reklam på Hulu och hjälper dig att blockera Twitch Ads och andra annonser som körs på webbplatser du använder.

Tyvärr blockerar inte Adblock Plus direkt några annonser; istället lägger den till en vit tom skärm för att maskera annonserna. Adblock Plus kan vara ett bra alternativ om du inte har problem med att se en tom skärm på din skärm eller smartphone. När du använder detta plugin kommer vissa filmer eller videor inte att spelas upp. Om du stöter på det här problemet, inaktivera plugin-programmet under en kort period. Av denna anledning kan vissa annonser visas medan du tittar.

Blockera Hulu-annonser

Blockada-app för smartphone:

Blockaden är endast för smartphones; det finns ingen pc-version ute än. Denna app ger dig fler alternativ för annonsblockering. Med hjälp av appen kan du effektivt blockera Hulu-annonser från din mobil. Blokada är en Android-app från tredje part som låter dig inaktivera annonser när du tittar på Hulu.

För att använda Blokadas funktionalitet, ladda ner och installera appen. Öppna den nedladdade appen och välj Svartlista. Adjö-annonser och Hulu-reklam kommer att blockeras omedelbart. Blokada passar bra med vissa annonser men inte alla. Om du är bekväm med Adblock Plus har du inga problem med att använda det här verktyget.

Blockera Hulu-annonser

Hulu Ad Skipper:

Du kan lägga till detta tillägg från Chrome Web Store. Klicka på knappen Lägg till i Chrome för att installera den i din webbläsare. När du har lagt till tillägget i din webbläsare, gå till Hulu.com och registrera dig med dina uppgifter. Öppna programmet som du vill se. När annonser visas på din telefon kommer tillägget automatiskt att upptäcka och ignorera dem, samt inaktivera dem.

Blockera Hulu-annonser

Använda Enounce MySpeed:

Tala om MySpeed är en mjukvara som låter dig accelerera eller bromsa uppspelningen av de flesta Flash- och HTML5-spelare, inklusive Hulu Player. Denna programvara är tillgänglig för Windows och gör att du kan spola framåt via Hulu-annonser. Det kommer snabbt att minska fyra minuters Hulu-annonser till trettio sekunder, vilket gör att du kan minska den återstående tiden.

Det finns dock inget sådant som en gratis. Detta fantastiska och enastående program kostar $29,99. Om du vill se hur effektivt det är, registrera dig för en 7-dagars gratis provperiod och fattar sedan ditt eget beslut. Du kommer att bli chockad över hur användbar den här appen är för att undvika reklam.

Använda två flikar:

Det här kan tyckas vara lite svårt för dig. Du kommer att se samma show på två flikar för att undvika Hulu-reklam. Börja med att öppna två Hulu-flikar. Stäng av den andra fliken och flytta fram programmet till den första annonsmarkören. Se din film på den första fliken. När den första flikens annons börjar spelas tystar du den och byter till den andra fliken.

Gå tillbaka till scenen där du blev avbruten och börja titta därifrån. Om du inte har något emot de extra åtgärderna är den här metoden ett utmärkt sätt att hoppa över annonser på Hulu. Annonsen kan redan ha spelats upp på den andra fliken, så du skulle titta från det skede där annonsen slutade.

Ladda om Hulu-sidan:

Detta tillvägagångssätt är mer realistiskt och effektivt för blockerade Hulu-annonser. Det fungerar genom att bara uppdatera sidan på HULU, vilket förkortar annonserna. Men reklam på Hulu kommer inte att blockeras eller missas, men längden på reklamfilmen kommer att reduceras avsevärt, och du behöver inte vänta lika länge för att se deras älskade shower.

Blockera Hulu-annonser

Genom router:

Du kan blockera Hulu-annonser via dina routerinställningar. För att göra detta, följ dessa steg:

  • Anslut din dator till routern.
  • Typ 198.168.0.1 till webbläsarens adressfält för att gå till din routers hemsida. (adressen kan vara olika för olika routermärken)
  • Sök efter Föräldralås/Webbfiltrering/URL-blockering.
  • Lägg till webbadressen ads-e-darwin.Hulustream.com
  • Klicka på knappen Lägg till/tillämpa och starta sedan om din router.
  • Nu kan du se att alla annonser från Hulu för närvarande är blockerade.

Blockera Hulu-annonser

Köp Hulu Premium-plan:

Det sista men inte minst sättet att blockera Hulu-reklam är att uppgradera till den betalda utgåvan av Hulu . Som du kanske är medveten om tar premiumutgåvan bort annonspopups när du tittar på videon. Dessutom innehåller den här utgåvan en uppsjö av tjänster för att anpassa upplevelsen.

Hulu Premium-utgåvan kostar $11,99 i månaden. Detta är ett rimligt och värdefullt pris att betala eftersom premiumutgåvan effektivt eliminerar långa reklamfilmer från din Hulu-upplevelse.

Vi hoppas att metoden ovan nu är tydlig för dig att blockera Hulu-annonser. Låt oss veta vilken metod som fungerar för dig. Om du har några frågor eller information har vi missat, vänligen meddela oss i kommentarsfältet. Tyckte du att vår artikel om Block Hulu-annonser var användbar? Har jag missat något om Block Hulu-annonser? Vill du ha fler artiklar som Block Hulu-annonser?

Vanliga frågor:

  • Kommer Hulu med Live TV inklusive DVR?

Svar: Liksom alla sina konkurrenter låter Hulu dig spela in dina favorit live-TV-program och spela upp dem senare. Basprenumerationen inkluderar 50 timmars moln-DVR-lagring men har inte möjlighet att snabbspola framåt under annonser.

  • Kan du titta på Hulu med live-tv på flera enheter samtidigt?

Svar: Med ditt Hulu-konto kan du bara se två enheter samtidigt, men du kan utöka till obegränsade skärmar för ytterligare 9,99 USD i månaden.

  • Är Hulu i HD eller 4K?

Svar: Ja, du kan titta i 1080p, 720p och i 4K också.