Blend S Säsong 2: BEKRÄFTAD? Releasedatum UT! | Handling | EXKULISVA UPPDATERINGAR!!! Trailer | Tecken

Blend S Säsong 2: Blend S är en japansk mangaserie med fyra remsor som är skriven och illustrerad av Miyuki Nakayama. Efter att mangaserien fick ett stort fans, anpassade A-1 Pictures denna manga till en animeserie. Animen är ett underhållande komedi-drama som pågick från oktober 2017 till december 2017 och fick uppskattning från kritiker och fans över hela världen. Animefansen förväntar sig nu en uppföljare för den under så lång tid att släppas.

Här ska vi komma med uppdateringar om när uppföljaren till den mycket hyllade mangaserien släpps och vad blir handlingen för den?

Blend S Säsong 2Blend S Säsong 2: Vad händer i Blend S?

Historien om Blanda S följer Maika Sakuranomiya, en gymnasietjej. För henne, när hon hjälper någon, känner hon sig väldigt glad och bekväm med känslan av att göra något trevligt eller bra. Hon har svårt att hitta ett deltidsjobb eftersom hon hade ett läskigt leende. Däremot blir hon anställd som servitris på ett italienskt kafé av dess chef.

Caféet ger henne unika karaktärer som Tsundere och hennes yngre syster. I caféet spelar tjejerna olika personlighetstyper och servar de kunder som gillar den typen av personlighet. Hon blir tilldelad en sadistisk och ond personlighet på grund av det leende hon har och när hon väl får kläm på det väljer hon att använda sitt onda leende som sitt plus och sin grymhet som gör henne till en känd medlem av kaféet.

Showen visar oss olika roliga äventyr i varje avsnitt av den, eftersom vi introduceras för alla nya karaktärer i showen endast genom maika. Handlingen i showen är fånig men den skapar många möjligheter för skaparna att leka med olika känslor och lägga till bitar av humor i den. Genom, Maiku ses vara barnslig och glad, det är också roligt för tittarna att se protagonisten i programmet vara en dominerande såväl som en elak person i programmet.

Blend S: Hur många avsnitt finns det?

TV-animeserien sändes 12 avsnitt och träffade den perfekta Slice of life-showen för tittarna.

 1. Avsnitt 1: First-Time Super Sadist – 8 oktober 2017
 2. Avsnitt 2: Sweets Without Honor – 15 oktober 2017
 3. Avsnitt 3: After the Date, klassad R – 22 oktober 2017
 4. Avsnitt 4: The New Girl is a Big Sister – 29 oktober 2017
 5. Avsnitt 5: Rainy and Then Windy – 5 oktober 2017
 6. Avsnitt 6: By the Waterfront Et Cetera (för vuxna) – 12 oktober 2017
 7. Avsnitt 7: Upptagen med bananer och jordgubbar – 19 november 2017
 8. Avsnitt 8: An Idol Character, Too – 26 november 2017
 9. Avsnitt 9: Ägarinvigning, systerattack – 4 december 2017
 10. Avsnitt 10: I'll teach you – 10 december 2017
 11. Avsnitt 11: Bra på Tsundere, Bad vid kurvtagning – den 1 december 2017
 12. Avsnitt 11: Jag älskar dig! – 24 december 2017

Blend S Säsong 2

Blend S Säsong 2: Handling

Berättelsen har mycket att fortsätta med hennes karaktär i Blend S säsong 2, eftersom mangaserierna har totalt fyra volymer och de två första säsongerna endast porträtterade henne av de två. Om Blend S säsong 2 kommer ut, då skulle det ge skaparna möjlighet att utforska fler karaktärsdrag och många underhållande kyliga rörelser som kan finnas för fansen under fler säsonger av Blanda S .

Blend S Säsong 2: Karaktärer och skådespelare

Manga-animen kommer också att ha alla gamla karaktärer i sin nya säsong. Men det kan också finnas nya karaktärer som kan göra ett framträdande i Blend S säsong 2, och det kommer också att ske några förändringar i röstartisterna för showens karaktärer, vilket inte är dåligt för fansen eftersom de ivrigt väntar på Blanda S säsong 2 så länge.

Cast/karaktärer som var på Blend S Säsong 1 är:

 • Azumi Waki ​​som Maiku Sakuranomiya
 • Akari Kito som Kaho Hinata
 • Anzu Haruno som Mafuyu Hoshikawa
 • Atsumi Tanezaki som Miu Amano
 • Sora Tokui som Hideri Kanzaki
 • Tomoaski Maeno som Dino Roma
 • Tatsuhisa Suzuki som Kouyo Akizuki
 • Rei Matsuzaki som Aika Sakuranomiya

Maiku Sakuranomiya är seriens huvudkaraktär och hon tycker om att spela spel och är intresserad av många saker men är mest deprimerad över hur folk bedömer henne efter hennes utseende. Men å andra sidan är hon väldigt glad och en sorglös person som inte visar upp sin ilska ofta.

dino rom är den italienska chefen som också jobbar på kaféet och ofta anklagas av folk för att komma ut som en pervers och blir öppet fångad för att ha visat känslor för Maiku Sakuranomiya.

Alltså Hinata är en servitris på caféet som är energisk och väldigt ung. Hon lockar ofta ett stort antal publik med alla sina färdigheter och är också intresserad av att spela spel som Maiku. Hon älskar också att spela Acrades och har en ganska dynamisk personlighet som håller henne så nära knuten till sina kunder.

Mafuyu Hosokawa är en servitris som också är en högskolestudent som ser attraktivt liten och läcker ut men har en bra mängd färdigheter och mognad för att hantera saker inom sig själv. Hon är inte mycket av en verbal kommunikatör och använder sina känslor för att kommunicera med andra människor.

Miu Amano är en servitris som är den äldste av dem alla och mest av en systerfigur för alla de andra på kaféet. Hennes intressen är konst och Dojinshi.

Hideri Kanzaki är en kille som också är servitris men mest klär ut sig till tjej och vill bli en idol. Han skryter ofta om sina fans och att han är snygg hela tiden. I animen är han väldigt glad och glad men verkar dölja något i hans sinne.

Aika Sakuranomiya är den äldre systern till Sakuranomiya som är sadistisk och ofta misstolkar dino rom som Maiku Sakuranomiyas pojkvän och det leder till en del dramatik.

Blend S Säsong 2

Blend S Säsong 2: Releasedatum

Nu är detta den uppenbara frågan som alla fans av showen har hållit på med i tankarna om när kommer Blend S säsong 2 att släppas?

Tja, vi vet redan att det har släppts 2 volymer med utgåvor som manga anime-serien som publicerades mycket tidigt under år 2019, och det första avsnittet av Blend S släpptes 2017. Det har gått 3 år sedan volymerna publicerades och det har fortfarande inte kommit någon grön singel av godkännande av den nya säsongen från skaparna.

Fortfarande, fansen av showen är mycket krävande för Blend S säsong 2, så det kan finnas en chans att skaparna av showen kommer att tänka på att göra en uppföljare till showen med att följa teorin om sann anpassning i tankarna.

Men om vi letar efter ett officiellt uttalande, har det inte funnits något officiellt uttalande från A-1 Pictures eller skådespelarna i showen angående Blend S säsong 2, men det finns fortfarande hopp för fansen med de släppta volymutgåvorna nyligen och de är ivriga att veta vad som kommer att hända med deras karaktärer i programmet.

Blend S Säsong 2

Blend S: Var ska man titta?

Du kan se manga-animen på själva Funimations webbplats eller så kan du se den på Crunchyroll.com som kommer att ha alla 12 avsnitt av showen.

Du kan se öppningslåten för Blend S säsong 1: https://www.youtube.com/watch?v=LzreUPCZqe0

Du kan också kolla in:The Thinning 3: American Sci-fi Thriller BEKRÄFTAD för 2021? | SENASTE UPPDATERINGAR | Releasedatum | Handling | Trailer | Skådespelare – Marknadsaktiviteten

För mer, kolla in:https://themarketactivity.com/