Blake Shelton ropade ut Ellen DeGeneres på hennes show för att ha gett honom en gåva och tydligen tagit tillbaka den

Flera kändisar har redan upplevt gästande Ellenshowen . Blake Shelton är en av dem, som till och med gästat ett par gånger.

Flera kändisar har redan upplevt gästande Ellenshowen . Blake Shelton är en av dem, som till och med gästat ett par gånger. Även om intervjuerna till synes gick bra, har nätanvändare nyligen upptäckt ett chockerande avslöjande att Guds land sångare delade. Fortsätt läsa vidare för att få veta mer-

En som sticker ut visar Blake Shelton som ropar ut den berömda TV-värden för att han inte gav honom en gåva hon tidigare lovat. Fansen har tittat på intervjun i ett nytt ljus på grund av anklagelserna kring DeGeneres. Framöver, få en sammanfattning av ögonblicket och mer om den senaste showen som involverar talkshowvärden.

Blake Shelton ropade Ellen DeGeneres över en gåvaIntervjun går tillbaka till december 2019, när Shelton gick på showen för att ge uppdateringar om hans liv och karriär. Vid ett tillfälle i intervjun nämnde DeGeneres en gåva hon hade gett honom förra gången han dök upp i programmet - en klocka med hans och Gwen Stefanis ansikten. Det var tänkt att symbolisera att tiden tickade iväg och att Shelton och Stefani, som började dejta 2015, behövde förlova sig.

Kommer du ihåg klockan jag gav dig? För att påminna dig, tiden tickar, frågade DeGeneres runt 3:15-strecket.

Men det var Blake som överraskade på en gång när han ropade ut henne för att hon faktiskt inte gav honom klockan att behålla. Men du gav det inte till mig. Jag gick backstage och någon där bak sa 'Hej, tack för att du var med i programmet, kan jag få det?' och de tog det. Och jag har inte sett den, svarade Shelton. Så tiden började inte riktigt ticka i det ögonblicket.

Hon verkade genuint chockad när hon sa: 'Vi har inte gett det till dig?' Tja, det stämmer inte, varför behöver vi det?

Han förklarade sedan att hon återvann det till ett annat känt par. Du tog tillbaka den för vem din nästa gäst än var, du bytte ut bilden och gjorde samma skit mot dem och skämde ut dem.

Det är sant att Ellen gjorde samma trick med Jennifer Lopez och Alex Rodriguez. Och vet du vad? Det fungerade.

Nu är hon förlovad, sa Ellen och skrattade.

Någon som vill gissa vad Ellen får Blake och Gwen i julklapp i år?

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!