Blake Shelton-Gwen Stefani gifte sig äntligen, utbyter bröllopslöften i intim ceremoni

Gwen Stefani och Blake Shelton är nygifta efter att ha knutit ihop sig på sin ranch i Oklahoma. Bekräftelsen kommer 8 månader efter att ha förlovat sig med varandra, enligt Page Six källor som också avslöjade att han hade byggt ett kapell med avsikt att gifta sig med Gwen där (och var framgångsrik!)

Paret gjorde sin vigsel så intim och speciell som möjligt med en liten ceremoni i kyrkan på deras gods. Paparazzin såg Stefanis föräldrar gå ombord på en lyxig folkbärare för att ta dem från Blake Sheltons Oklahoma-bröllop där de var gäster, tillsammans med många andra musiker från båda Gwen Stefanis turnéer under hennes karriär som spelade under gudstjänsten i en fantastisk show som inte sändes på tv. för de som tittar hemma.

Gwen Stefani hade sitt bröllop med Blake Shelton i en vacker kyrka byggd på gården. Ceremonin var liten och intim, men den hindrade inte paparazzierna från att få en glimt av gäster som går ombord på lyxiga transportbärare för att ta dem dit! Och till och med Gwens föräldrar sågs på väg över också.Shelton och Stefani har hittat kärleken med varandra efter sina skilsmässor. Paret har ansökt om en äktenskapslicens i Oklahoma där licenserna är giltiga upp till 10 dagar från datumet för utfärdandet; dock träffades de på inspelningsplatsen under dokusåpan The Voice när Shelton fortfarande var gift! Detta är inte hans första rodeo eftersom han har haft två misslyckade äktenskap före detta - båda slutar antingen genom skilsmässa eller död (Miranda Lambert).

Stefani och Gavin Rossdale chockade fansen genom att sluta efter 13 års äktenskap. Duon började dejta 2015, några månader efter deras skilsmässa, och gjorde deras förhållande officiellt med en förlovning 2020.

Blake Shelton och Gwen Stefani har gått igenom mycket tillsammans. De tillbringade hela sina karantäner i karantän tillsammans, de samarbetade på Happy Anywhere som debuterade under det sista året 2020, och följde sedan upp med ytterligare en singelsläpp för juli som heter Nobody But You. I oktober ställde Shelton frågan till sitt kärleksintresse.

Två dagar efter släppet av deras nya singel släppte The Chainsmokers en rörande video som innehöll bilder från före och under hennes bröllop med vackra Alex Pall.

När de tillkännagav på Instagram förra året att hon var förlovad på hans ranch i Tishomingo, Oklahoma - där de hade tillbringat större delen av låsningstiden under pandemin - är det inte svårt att se varför folk redan är så exalterade över detta par!