Blair Underwood och Desiree DaCosta skiljer sig, FUSKANSKÄLLANDE?

Blair Underwood och hans fru sedan 27 år, Desiree DaCosta, ska skiljas. Sex and the City-huken meddelade på Instagram att han skulle skiljas med modedesignern efter 27 långa år tillsammans i ett gemensamt uttalande som delades till deras konto söndag kväll.

Tillkännagivandet kom inte som någon överraskning med tanke på Blairs senaste offentliga ursäkt för att han kysste en annan kvinna på en branschfest tidigare denna månad – men det gjorde fortfarande fansen chockade över hur snabbt saker och ting verkar ha lösts upp mellan dem.

Efter en enorm mängd eftertanke, bön och arbete med oss ​​själva individuellt & kollektivt har vi kommit till slutsatsen att avsluta vårt äktenskap som började för 27 år sedan, löd uttalandet.Det har verkligen varit en vacker resa, fortsatte de.

Paret fortsatte med att berömma sina tre barn, Paris som är 24 år och Blake som är 19. Deras dotter Brielle nämndes också som 22-åring.

Våra stoltaste prestationer är våra tre otroliga barn. Tre själar som Gud anförtrott oss åt, skrev de. Vi fortsätter att vara imponerade och ödmjuka över föräldraskapets välsignelser. Vi har alltid satt deras bästa främst och kommer att fortsätta att göra det. Vi kommer att fortsätta att vara de bästa vännerna och medföräldrarna och ha den största respekten för varandra när vi går in i detta nya kapitel i våra liv, var för sig.

Uttalandet avslutades: Vi tackar er alla för ert stöd genom åren & vi ber ödmjukt om integritet under denna nya säsong av förändring.

Underwood susade om sin dotters examen från USC tidigare denna månad. Han avslutade uttalandet med att säga: Vi tackar er alla för ert stöd genom åren och vi ber ödmjukt om integritet och förståelse under denna nya säsong av förändring.

Enligt Underwood, 56, var anledningen till att han tog på sig sin ikoniska roll som Dr. Robert Leeds i Sex and the City på grund av DaCosta.

Enligt skådespelaren Patrick J. Underwood (56) är Ariel DaCosta därför han accepterade att spela Dr Robert Leeds från säsong två och framåt under Sex and The City.

Han sa, när erbjudandet kom in nämnde jag det för min fru och hon sa: 'Nej, det måste du göra. Varför pausar du ens? Du vill gå och göra det.’ Jag tackar henne för det.