Bläddra inte längre och leta efter The Sims 4 PC Mods! Här är mods som kommer att göra ditt spelande roligare!!

The Sims 4, publicerat av Electronic Arts, är ett livssimuleringsvideospel som släpptes 2014. Redwood Shores Studio of Maxis utvecklar det. Tv-spelet är tillgängligt på Microsoft, Windows, Playstation 4, MacOS och Xbox One. Det är den fjärde delen i The Sims-serien.

5 sätt att tjäna mer pengar på

Spelet släpptes för sex år sedan; men spelare älskar det fortfarande. Tack till de kreativa Modders! De lägger till utmärkta mods som gör spelupplevelsen berikande och minnesvärd. Modsarna lägger till extra innehåll och anpassningsalternativ till spelet, vilket gör det här spelet mer attraktivt.Vi har sammanställt de bästa och populära modsna åt dig. Men innan det, vet hur man installerar mods i PC. Här har du!

För att ladda ner mods för The Sims 4 på PC

  1. För att installera The Sims 4-mods behöver du bara ladda ner mod-filen.
  2. Öppna sedan Windows Explorer på datorn.
  3. Leta upp Electronic Arts, sök sedan efter The Sims 4 och klicka sedan på mods.
  4. Släpp nu dina nedladdningsmods direkt i mappen /Electronic Arts/The Sims 4/Mods.
  5. Och också, en sak att notera, om du laddar ner den zippade filen, packa inte upp den.
  6. Dra bara och släpp hela den zippade filen i mods-mappen.

Stardew Valley Creator delar spännande ny detalj om nästa uppdatering - Nintendo Life

Bästa The Sims 4 mods för PC

Här presenterar vi de bästa The Sims 4-moddarna för dig:

  • UI Cheats Extension: Även om spelarna utantill kommer ihåg fuskkoderna och skriver 'motherlode' för en hög med simoleoner. Det finns dock oräkneliga fuskkoder tillgängliga, och att lära sig dem kan vara en tidskrävande process. Det är där modden kommer ifrån. Den lägger till alla fuskval direkt i användargränssnittet utan att behöva skriva.
  • Ha lite personlighet snälla!: Det mest frustrerande med spelet är karaktärernas meningslösa snacks. Denna mod hjälper en biljett att krydda deras interaktioner. Den har många funktioner, men viktigast är att ta bort inaktiva chattar från konversationerna. Konversationerna kommer att bero på de befintliga relationerna mellan simmarna.
  • Height Slider: Är det inte konstigt att alla Sims-karaktärerna har samma höjd? Om du känner så är den här modden för dig. Denna mod fixar storleken och lägger till naturliga betydelsevariationer till stadsdelar.
  • Köpbara dammar: Fiske är en viktig del av simmens liv; dock är det lite frustrerande när man måste resa för att hitta en mod. Denna mod fixar det här problemet åt dig, och genom att ladda ner den här modden kan du sätta en vacker liten damm i din bakgård.

Det är inslaget för idag. HÅLL UPP med oss!

Fanns min artikel intressant? Kolla mitt andra innehåll om Mods för Kerbal Space Program.