Black Shark TVÅ: Äntligen introduceras den smarta enheten för videospel den 31 juli. Klicka på denna länk för att förstå standarderna, priset och även allt!

I mitten av Covid-19 astronomiska, när hela världens ekonomiska tillstånd faktiskt flyttas ner. Kina bevarar faktiskt fortfarande sin egen utveckling och genererar faktiskt konsekvent en helt ny sak. Den här gången besöker Kina faktiskt en ny smart enhet för videospel, Black Shark TWO.

Sedan dess eget uttalande, är individer faktiskt starkt väntar på sin egen lansering där ute. Efter en uppsättning rapporter, antaganden och även läckor som gränsar till denna smarta enhet, har lanseringstiden så småningom faktiskt deklarerats. Den smarta enheten för videospel kommer definitivt att nå ut till marknaden den 31gatajuli 2020Efter Asus ROG Phone 3 och även Lenovo Legion Duel är Black Shark 3S faktiskt den enda videospelstelefonen som har den senaste Snapdragon 865 Plus SOC. Den sorgliga informationen för de indiska spelarna, telefonhakar och även innovationsfanatikerär faktisktatt den helt nya Black Shark definitivt kommer att vara begränsad till Kina helt enkelt.

Black Shark TVÅ: Specifikationer

Även om telefonen faktiskt inte har släppts faktiskt, har fortfarande en mängd olika läckage faktiskt visat de optimala stötarna. Liksom den bästa av den senaste smarta enheten kommer denna definitivt också att hålla 5G och även drivas via Android10

Vem som uppträder skulle verkligen inte vilja njuta av filmer, onlinevideor och även delta i aktiviteter på en silverduk? Dark Shark TWO har faktiskt alltid behållit efterfrågan från sina kunder och har också faktiskt genererat 6,67- i full HD+-skärm. 20:9 element proportion för att skapa din snärt checkar ut ännu mer spännande och även förtjusande.

Även om dess egna tidigare skapelser har ett ganska bra elektroniskt kamerasystem, men för att behålla där ute måste den helt nya lanseringen producera ombyggnader. Telefonen är faktiskt förväntad framåt tillsammans med olika tankeversioner som 8GB RAM och även 12 GIGABYTES RAM. När det handlar om lagringsutrymme har den faktiskt uppdaterat det från UFS 3.0 till 3.1.

Black Shark TVÅ: Design

Inte mycket är faktiskt känt förrän just nu, men det är faktiskt starkt trott att Black Shark TWO definitivt kommer att upprätthålla det äkta och även bekanta konceptet ungefär som de tidigare.

.

Black Shark TVÅ: Pris

Även om det faktiskt inte finns några detaljer om priset, kommer Black Shark TWO definitivt att värderas runt samma sortiment som Black Shark 3. den föregående började faktiskt på 3 499 CNY eller till och med runt 36 800 Rs.

Alla dessa har faktiskt ökat individernas önskan från Black Shark TWO. Eftersom det faktiskt är den tredje videospeltelefonen efter Asus och även Lenovo därför, kan kunderna faktiskt inte vänta på sin egen lansering. Bara en handfull gånger för att välja denna nya lansering. Tills vid den tidpunkten behålla ditt eget jag stå vid lite.