Black Shark 3S: I slutändan lanseras spelsmarttelefonen den 31 juli. Klicka här för att förstå specifikationerna, värdet och helheten!

Under Covid-19-pandemin, när hela världens finansiella system håller på att skifta ner. Kina fortsätter att fortsätta sin expansion och uppstår upprepade gånger med en ny sak. Den här gången släpper Kina en helt ny spelsmartphone, Black Shark 3S.

Sedan tillkännagivandet, individer ser mycket fram emot dess debut tillgänglig på marknaden. Efter en sekvens av spekulationer, rykten och läckor kring denna smartphone har releasedatumet trots allt införts. Spelsmarttelefonen kommer att nå marknaden den 31stjuli 2020.Efter Asus ROG Telephone Three och Lenovo Legion Duel är Black Shark 3S den speltelefon som har den senaste Snapdragon 865 Plus SOC. Men den olyckliga informationen för indiska ivrig spelare, telefonmissbrukare och generationsfanatikeräratt den helt nya Black Shark förmodligen kommer att begränsas till Kina bäst.

Black Shark 3S: Specifikationer

Även om telefonen inte har introducerats nu, men ändå har en hel del läckor redan publicerat de största överraskningarna. Precis som många av den senaste smarttelefonen kommer detta sannolikt att ytterligare förbättra 5G och drivs av Android 10.

Vem vill inte se filmer, filmer och spela videospel på en stor skärm? Black Shark 3S har sparat förfrågan hos sina konsumenter och har fått tag på 6,67-tums komplett HD+-show. 20:9 sidoförhållande för att göra din filmobservation extra till ett skratt och avkopplande.

Även om dess tidigare generationer har en ganska lagom digitalkamerauppsättning, men för att behålla den tillgängliga på marknaden måste den helt nya utgåvan få tag i förbättringar. Telefonen förväntas få tag i ett par reminiscensvarianter som 8GB RAM och 12GB RAM. När det gäller garage, har den uppgraderat det från UFS 3.noll till three.1.

Black Shark 3S: Design

Nu är inte mycket förstått förrän nu, då tror man att Black Shark 3S kommer att hantera den bekanta och unika designen som liknar de tidigare.

Black Shark 3S: Värt

Även om det inte finns några uppgifter om värdet, kommer Black Shark 3S troligen att prissättas runt samma pris som Black Shark 3. den förra brukade börja på 3 499 CNY eller ungefär 36 800 Rs.

Några av dessa har redan ökat kundernas förväntningar på Black Shark 3S. Eftersom det är den tredje speltelefonen efter Asus och Lenovo, så är köparna inte i stånd att stanna upp för lanseringen. Bara några dagar kvar till denna helt nya release. Tills dess vänta lite.