Black Clover Säsong 3 - Avsnitt 134: Vilka fler hinder kommer Asta och Yuno att möta i det kommande avsnittet? Klicka för att veta releasedatum, handling och trailer!

En av de mest populära animerna, Black Clover är en japansk manga-TV-serie som kretsar kring magi. Regisserad av Takashi Noto, denna anime-serie släpptes först den 3 oktober 2017 på TV Tokyo i Japan.

Den första säsongen av anime-serien anpassar de åtta volymerna av manga. Ursprungligen listades den för 13 avsnitt, men utökades till 51 händelser. Den andra serien består också av 51 avsnitt.Denna anime-serie blev en omedelbar hit bland fansen. Den tredje säsongen släpptes 2019; Men på grund av den pågående pandemin kunde inte alla avsnitt sändas på tv.

Vi har alla detaljer om avsnitten som inte har sänts ännu.

Releasedatum: Black Clover säsong 3 - avsnitt 134

På grund av coronasituationen stannade släppet av avsnitt 133. Och nu fortsätter mangan att släppa nytt innehåll; då kan det bli en säsong 4.

Black Clover - titta på tv-program streaming online

Teamet återupptog nu produktionen den 7 juli 2020, med alla säkerhets- och försiktighetsåtgärder.

Säsong 4 av Black Clover kommer sannolikt att släppas under det sista kvartalet 2020 eller i januari 2021.

Skådespelare: Black Clover säsong 3 - Avsnitt 134

Voice-over-besättningen av Black Clover kommer att förbli densamma som under de tidigare säsongerna. Röstbesättningen inkluderar:

Black Clover: 20 avsnitt senare! Har Anime blivit bättre...

  • Shun Horie som Asta
  • Soma Saito som Yuno
  • Kana Yuki som Noelle Silva
  • Syu Hikari som Lumiere Silvamillion Clover
  • Toshiyuki Morikawa som Julius Novachrono
  • Jun Miyamoto som Augustus Kira Clover XII

Handling: Black Clover säsong 3 - Avsnitt 134

Säsong 3 fokuserar på Astas svärd, som visade sig ha tillräckligt med kraft för att helt och hållet ta bort giftet från sin adopterade far, Orsi tillsammans med de andra som drabbades. Vanessa, Asta och Magna tvingas slåss mot sin svarta tjur, Luck. Säsong 3 fokuserar också på systern Teresa som tar med sig barn från barnhemmet. Tvisten kommer dock när Gauche Adlai också kommer med dem.

Handling: Black Clover säsong 3 - Avsnitt 134

Berättelsen kretsar kring det magiska universum som fylls av individer som kan utföra magi. Hela planeten är fylld av charm och häxor. Inuti denna magiska värld finns två huvudpersoner, Asta och Yuno. De blev vänner sedan de upptäckte att de var övergivna i en kyrka. Yuno har enastående magisk förmåga, medan Asta inte får någon magisk kraft. Däremot arbetar han på sin fysiska styrka. Båda måste förvandlas till trollkarlens kung.

Trailer: Black Clover säsong 3 - Avsnitt 134

Trailern för säsong 3 är tillgänglig och du kan se den här.