Black Clover karaktärer | Handling | Lär känna de populära anime-karaktärerna. senaste uppdateringarna 2021

Yki Tabatas mangaserie Black Clover är en japansk mangaserie skriven och illustrerad av honom. Serien började serialiseras på det 12:e numret av Weekly Shnen Jump den 16 februari 2015. Samtidigt som Young Boys demografi bevaras, koncentreras berättelsen på fantasy, äventyr och komedi. här kommer du att kunna hitta Black Clover-karaktärer i den här artikeln.

Att stanna och Yuno är föräldralösa barn som växte upp i klöverrikets periferi. Asta föddes utan magi i en värld där individer föds med den. Yuno, å andra sidan, föddes som ett underbarn med exceptionella magiska förmågor och förmågan att kontrollera dem. Yuno får också en unik fyrklöver grimoire, liknande den ursprungliga magiska kejsaren, under deras ritual för att bli myndig. Asta däremot fick en sönderriven femklövergrimoire som innehöll en Djävul.

Svart klöver

PinterestHandlingen följer Asta och Yuno när de klättrar uppför stegen av Klöverrikets Order of the Magic Knights för att bli den magiska kejsaren, trots adelsmännens kritik. Titeln behålls dock bara för en enda guide. Asta eller Yuno kommer att slåss om titeln som den starkaste magikern i riket.

Black Clover karaktärer

Att stanna

Asta är ett föräldralöst barn som övergavs av sin mamma och placerades i en kyrka när han var ung. Han är också en av Black Clover-karaktärerna. Han strävar efter att bli Trollkarlkungens nästa efterträdare. Han har inga magiska förmågor, men han övervann sin svaghet genom att förbättra sin fysiska styrka, så att han kunde gå med i Black Bulls Magic Knight Squad efter att ha samlat en femklövergrimoire innehållande den antimagiska demonen Liebe. På grund av hans brist på mana, gör grimoiren det möjligt för honom att framgångsrikt använda Anti-Magic, och han kan senare finslipa sina sinnen för att förutsäga en motståndares överfall genom att upptäcka deras ki. Asta använde först det magiskt upphävande Demon-Slayer-svärdet och det magiskt sugande Demon-Dweller-svärdet, som han skaffade i en fängelsehåla, innan han senare förvärvade Demon-Destroyer-svärdet vid midnattssolens öga, vilket gör att han kan förstöra magins faktiska effekter även efter att besvärjelsen har kastats. Om han orsakar tillräckligt med skada på deras värdkroppar med det, kommer han att kunna exorciera älvsjälarna. Asta upptäcker därefter att hans vapen och grimoire tidigare tillhörde Elf Race-ledaren Licht, med bokens konstruktion designad av djävulen Zagred med en annan djävul inbunden i den, som avslöjar dess demoniska rötter. Asta fick förmågan att förvandla sig till en form som kallas Black Asta genom att utnyttja djävulens kraft i hans grimoire efter att häxdrottningen använde sin magi för att öka det antimagiska flödet i hans kropp. Asta, å andra sidan, upptäcker att hans makt gör honom sårbar för ett förbannelsemärke känt som Weg, vilket gör honom till ett mål för det magiska parlamentet, som uppfattar honom som ett monster som måste utrotas. Han flyger senare till Heart Kingdom på Julius begäran, där han stannar i sex månader för att träna och förbereda sig för striden mot Spade Kingdom. Hans högra arm är för alltid skadad av Djävulens makt under hans kamp med Dante. Asta är den viktigaste bland svartklöverns karaktärer.

svartklöver charaters

ArtStation

Kommer det att finnas en Death Note säsong 2? Ta reda på allt om Death Note säsong 2, BEKRÄFTAD?

Yuno

Yuno är en av svartklöverns karaktärer. Yuno (, Yuno) är en föräldralös som visar sig vara en prins från House Grinberryall, Spade Kingdoms dåvarande kungliga dynasti. Under sin barndom sattes han i vård av en kyrka, där han skaffade en fyrklöver grimoire och gick med i den gyllene gryningen. Han utövar Wind Magic och är Sylph, Wind Spirit of the Four Great Attributeschosens kompis. Sylph (med smeknamnet Bell) gillar att reta Yuno, även om han ofta fångas på att gnälla på grund av sitt allvarliga temperament. Astas dystra uppförande utvecklades efter att han skadades när han försvarade sig från mobbare som barn. Yuno skämdes eftersom han bara kunde beundra hur Asta räddade honom trots att han saknade magi. För att kompensera för det tränade han för att bli Astas moraliska jämlikhet. Hans coola uppträdande förstörs bara när han har roligt, vilket vanligtvis är när han slåss eller ser Asta demonstrera sin makt. Han har etablerat sig som en stigande stjärna bland Golden Dawn, som enkelt kan besegra även de mäktigaste trollkarlarna. Yunos magiska kraft och viljestyrka hjälpte honom att behålla sitt förstånd medan han konfronterade Patry och demonen som påverkade honom när han fysiskt förvandlades till en tomte av Patrys besvärjelse (själen antyds vara Lichts ofödda barns själ). Yuno avancerar så småningom genom den gyllene gryningen för att bli vicekapten.

Asta och Yuno

Pinterest

Noelle Silva

Noelle Silva är en silverhårig Black Bulls-medlem och det fjärde barnet till House Silva, Clover Kingdoms kungliga linje. En av de berömda Black Clover-karaktärerna. Medan hon var kunglig med en stor mängd mana, kämpade Noelle initialt för att kontrollera sin Water Magic, med hennes äldre bror Nozel som agerade förbittrad mot henne som ett sätt att skydda henne från skada och sanningen om deras mamma Aciers död. Medan Noelle använde en trollstav för att hantera magin, upptäcker hon att hon har hållit tillbaka sig själv ofrivilligt av rädsla för att skada någon. Så småningom gör hennes träning och bra kommentarer från hennes nya Black Bulls-kamrater det möjligt för henne att övervinna den bristen, vilket gör att hon kan visa sin fulla potential när hon möter alven Kivn, och hon får kraften att producera vattenbaserad rustning som ökar hennes attack och skydd. . Noelle, ivrig att hjälpa Asta, skulle senare upptäcka sanningen om hennes mammas död, som orsakades av en djävul vid namn Megicula. Även om hon är tveksam till att erkänna det, har hon djupa romantiska känslor för Asta.

Hur avbryter man AMC A-List-medlemskap?! 3 enkla sätt att avboka! ENKLA STEG!!! Viktig information!!!!

(105) Black Clover Anime Trailer 2017 – YouTube

FAQ

F- Vem skrev svartklöver?

År- Yūki Tabata skrev Black Clover

F- När släpptes Black Clover anime?

År- Anime släpptes första gången i oktober 2017.

F- Har Black Clover tagit slut?

År- 'Black Clover' är inte inställd; det är bara paus. Fans av Black Clover kommer att bli besvikna när de får veta att animens körning avslutades i mars 2021 efter 170 avsnitt.

Har jag missat något om Black Clover Characters? Har jag missat något om Asta? Har jag missat något om Yuno? Har jag missat något om Noelle Silva? Vill du läsa fler artiklar om Black Clover Characters? Fick du tillräckligt med information om Black Clover-karaktärer? Kommentera nedan och låt oss veta.

För mer information besök:Themarketactivity.com