Black Bullet Säsong 2 Releasedatum bekräftat? Animationsserien Black Bullet Adapted from Light Novel kommer att förnyas eller avbryts

Det har gått sex år sedan säsong 1 av Black bullet släpptes, men fortfarande väntar fansen på Black bullet säsong 2, de hoppas fortfarande att deras favoritljusroman och mangaserien kommer att få en säsong till, den visar deras kärlek till Black Bullet, så i den här artikeln kommer du att få veta allt om Black Bullet säsong 2, läs till det sista för att veta varje detalj.

black bullet säsong 2

De svart kula som också kallas Burakku Baratto, släpptes 2014 och är science fiction baserad på en lätt romanserie med samma namn. Shiden Kanzaki skrev den lätta romanserien och den publicerades den 10 juli 2011. och senare gjordes denna lätta romanserie till en mangaserie som publicerades den 27 augusti 2012. efter några år gjordes Black bullet till en anime-tv-serie , anpassad från Manga-serien, och dess första säsong släpptes den 8 april 2014. År 2021 inträffade plötsligt ett biologiskt agens som kallas Gastrea-viruset och förstörde större delen av planetens befolkning. Efter tio år av ångest manipulerar mänskligheten en nyligen grävd metall som heter Varanium för att konstruera olika monolitiska strukturer som skyddar mot viruset. Född in i en värld på gränsen till kollaps arbetar promotören Rentaro Satomi och den tioåriga initiativtagaren Enju Aihara från Tendo Civil Security Agency farliga mål, i hopp om att en dag befria samhället från paniken från Gastrea-viruset.Avsnitt av säsong 1

i den första säsongen finns det 13 avsnitt som titeln på avsnitten och deras släppdatum är

 • S1, ep 1 8 april 2014 Sista hoppet
 • S1, Ep2 15 april 2014 Maskgalenskapen
 • S1, Ep3 22 april 2014 Makens barn
 • S1 Ep4 29 april 2014 b saknar kula
 • S1, Ep5 6 maj 2014 The Crimson Black Assasin
 • S1, Ep6 13 maj 2014 Tragisk ironi
 • S1, Ep7 20 maj 2014 den stilla, månbelysta natten, himlen i gryningen
 • S1, Ep8 27 maj monumentet på gränsen
 • S1 Ep8 3 juni 2014 barriärens väktare
 • S1, Ep10 10 juni 2014 Kampen om Tokyo
 • S1, ep 11 17 juni 2014 Oxens hjärta, ljusets lans .
 • S1, Ep12 24 jun. 2014 Krispunkt
 • S1, ep 13 1 juli. 2014 De som skulle vara gudar

Oroväckande! Powerhouse Animation Series Seis Manos säsong 2, vet om dess releasedatum, rollbesättning, handling och mer detaljer.

.Black Bullet Säsong 2 är förnyad är inställd?

Det har gått sex år när det gäller nyheter om Black Bullet säsong 2, dess första säsong kom 2014 och 2020 pågår, men äntligen finns det en god nyhet frånKinema/Citrus Studio och det är Black Bullet Säsong 2 kommer att släppas till juli 2020, men tyvärr är juli passerad och fortfarande släpps den inte, kanske blev den försenad på grund av den här pandemin, men vi hoppas ändå på det bästa och snart vi kommer att bli välsignade av Black Bullet säsong 2 första avsnittet.

Den förväntade handlingen i Black Bullet säsong 2

Som vi vet ändrade Black Bullet sin story från Black Bullet Manga. I säsong 2 förväntas den plocka upp historien där den stannade under den första säsongen. I den första säsongen utspelar sig historien 2021 där mänskligheten skadas av Gastrea, parasitviruset. Och människan som inte är pretentiös bor bakom den enorma väggen av Varanium-väggar. Och senare kom det till insikten att de nyfödda bebisarna med Gastrea Virus hade övermänskliga krafter. Men dessa barn kallas för förbannade barn. Huvudberättelsen handlar om Rentaro Satomi och hans barndomsvän Kisara Tendo med tränaren Enju Aihara som strävar efter att rädda Tokyo.

Så i säsong 2 kan vi förutsäga att den kommer att innehålla hur dessa supermänniskor kan blandas in i det mänskliga samhället och kulturen. Vi kan förvänta oss att dessa övermänniskor kommer att hjälpa oss att protestera mot denna spridning av viruset. Vi kan också förvänta oss att se hur dessa barn utvecklas med sina övermänskliga förmågor. Det finns också förväntningar på att dessa övermänniskor ska hjälpa oss att minimera spridningen av viruset.

Avslöja! Netflix kommer att ta med Arrested Development säsong 6 eller inte, om ja, när och om nej, varför?

Tecken

vi tror inte att karaktärerna kommer att förändras i black bullet säsong 2 eftersom det kommer att göra sina fans besvikna, men det finns några förändringar som kan vara nya karaktärer som kommer att läggas till, så vi har namnet på karaktärerna från säsong 1 och de är listade Nedan

 • Rentarō Satomi (Rentaro Satomi, Satomi Rentaro )
 • Enju Aihara (Lan Yuan Yanzhu, Aihara Enju )
 • Kisara Tendō (Tendo Kisara, Tendō Kisara )
 • Tina Sprout (Tina Sprout, Tina Supurauto )
 • Seitenshi (Himlens Son, Seitenshi )
 • Kikunojō Tendō (Tendo Kikunojo, Tendō Kikunojō )
 • Miori ShibaSima Ovävd, Shiba Miori )
 • Kagetane Hiruko (Ebisu Kagetane, Hiruko Kagetane )
 • Kohina Hiroko (Hiruko Kohina, Hiruko Kohina )
 • Shōgen Ikuma (Masaru Ikuma, Ikuma Shōgen )
 • Du Senju (Senju Natsuyo, Du Senju )
 • Sumire Muroto (Sumire Muroto, Muroto Sumire ) och många fler finns där.

Slutord

Black Bullet säsong 2 kommer att släppas snart, det är bekräftat men det blev försenat på grund av coronaviruset men vi kommer att få höra dess släppdatum snart, om säsong 2 släpps med en bra story så kommer fansen att vänta värt det.

Vanliga frågor

Q1 Hur slutade Black Bullet?

Rentarou får sin röv räddad av Shoma som slutar med att bli krigets sanna hjälte eftersom han överlämnar sitt liv för att riva Aldebaran och exploderas i processen. Då har Rentarou NERVEN att svimma på slagfältet och det är ett mirakel att han inte blev uppäten eller attackerad av någon av de flyende magsäckarna.

Q2 finns det romantik i Black bullet?

Blandat – försöker vara för många saker. Under hela dess 13-avsnitt, Svart kula är en massa saker: en actionshow, en social kommentar, en komedi, en fighting anime, en tonåring romantik , och ett postapokalyptiskt äventyr bland annat. … Detta gör animen till ett komplett paket.

F 3 Varför är den svarta kulan så kort?

Svart kula har väldigt lite karaktärstillväxt. Det kan vara så att programmets snabba takt gav Rentaro väldigt lite dags för introspektion, eller att berättelsen är den ena krisen efter den andra. ... Du kommer att veta detta eftersom karaktärerna tillkännager namnet på attacken innan de använder den. för fler uppdateringar och detaljer besökMarknadsaktiviteten.