Bisarra regler som nordkoreaner måste följa för att överleva i Kim Jong-Uns regim: klicka här för att veta mer!

Nordkorea har en udda uppsättning regler som kan ge en oproportionerligt extraordinärt straff för ofarliga förseelser. Titta på de vansinniga riktlinjerna för Nordkorea och dess Kim Jong-un.

De två koreanerna kunde inte ha varit mer 'på varandra' men de var före ett stycke enat Korea. Medan Seoul administrerade Sydkorea är ett majoritetsreglersystem med ett öppet samhälle och en blomstrande industri, har Norden styrts av en auktoritär regim som började med Kim Il-sung, efterföljd av barnet Kim Jong-il, och den nuvarande chefen Kim Jong- fn.Kim-dynastin har styrt Nordkorea sedan 1948. Pyongyang (N-Koreas huvudstad) försökte till och med 1950 att militärt ta kontroll över Sydkorea för att skapa ett sammanfört Korea. Då och då dyker häpnadsväckande berättelser (om hur oöverkomlig den nordkoreanska kulturen är) upp från Nordkorea.

Om några bisarra regler som tvingas på folken i Nordkorea

1. Kim Jong-un väljer hur du klär ditt hår. Det finns 28 frisyrer som bekräftas av Kim Jong-un. Medan män bara har 10 stilar att bläddra i, kan kvinnor välja bland 18 unika frisyrer.

två. I händelse av en brand, spara ledarbilden först, istället för att rädda dig själv. Nordkoreanska invånare informeras om att ingenting och ingen är heligare än den ojämförliga ledaren. Om de har en chans att de någonsin konfronteras med en händelse av brand och så vidare bör de initialt försäkra sig om ledarens image vid den tidpunkten. Då bör göra en scramble för deras säkerhet.

3. Du är död på chansen att du nickar bort under Kim Jong-uns sammankomst. För nordkoreanska ledare och gemene man är regeln likvärdig. Nicka av under Kims sammankomst och möta avrättningsteamet. Det sägs att en försvarsminister i Nordkorea en gång nickade bort under en officiell sammankomst som inkluderade Kim Jong-un. Han avrättades.

5. Inga jeans, om det inte är för mycket besvär Vi är nordkoreanska. Nordkoreas lagar statliga jeans är en bild av kapitalism, en definitiv ondska på jorden, och bör därefter förbjudas. Bara kjolar är tillåtna och fållen får aldrig lämna knät avslöjat. Inga plagg som visar en dams navel är tillåtna.

6. Nordkoreaner får inte resa utomlands utan samtycke. Individer som försöker fly skickas till arbetsläger eller avrättas i princip.

7. Sprit, dans och leende den 8 juni. Nordkoreas president Kim Il-sung gick bort den 8 juni. Sedan dess är det för närvarande tillåtet att ha det bra den här dagen, dricka sprit, dansa och till och med le.