Bild Viral: Alexandra Daddario såg att hon kysste sin nya pojkvän öppet

Alexandra Daddario introducerade världen för sin nya pojkvän, Andrew Form. Här är en titt på vem som är Alexandras senaste dejt när vi utforskar dejtinglivet med den här skådespelerskan som har varit fåordig om relationer tidigare.

Alexandra öppnade äntligen om det på Instagram och fick miljontals likes – men det är inte många som vet något mer än hans namn! Vi har allt du behöver veta om Alexandras senaste kärleksintresse:

Alexandra Daddario introducerade äntligen världen för sin nya pojkvän Andrew Form i en bild som hon lade upp. Skådespelerskan har varit fånig om att dejta, men den här bilden fick över 3 miljoner likes och vi kan se varför – han är så söt!Hon delade till och med vad som var på deras middagsdejt den kvällen: Jag älskar de här killarna. Vi ser fram emot att se mer av honom snart också!

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av alexandra daddario (@alexandradaddario)

Alexandra Daddario Relation:

Alexandra Daddario har bekräftat att hon dejtar sin nya pojkvän, Andrew Form. Den 35-åriga Baywatch-skådespelerskan sågs kyssa honom på en PDA-fylld bild som lades upp på deras Instagram-konto där Alexandra textade bilden: Jag älskar dig ... Det här är inte första gången Alex är med någon annan sedan han skildes från Ryan Gosling tillbaka i 2013 men verkar som om den här kan vara mer seriös än några av hennes tidigare relationer!

VEM ÄR ALEXANDRA DADDARIOS NYA POJKVÄN ANDREW?

Andrew är en välkänd och begåvad filmproducent som har producerat några av de mest ikoniska filmerna i Hollywood, inklusive fredagen den 13:e. Hans arbete på Quiet Place 2 nämndes inte av Alexandra innan hon avslöjade hans identitet som medgrundare av Platinum Dunes tillsammans med Michael Bay och Brad Fuller.

Filmproducenten, som sägs vara expert inom skräckgenren och efter att ha producerat filmer som Friday The 13th, Teenage Mutant Ninja Turtles och Purge har nu fått namnet Alexandra.

Den charmiga och stilige Andrew Garfield, som är mest känd för sin roll i The Amazing Spider-Man (2012) har varit gift med Fast & Furious skådespelerskan Jordana Brewster sedan 2007. De har två vackra barn tillsammans men separerade 2020.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av alexandra daddario (@alexandradaddario)

Läs också Alexandra Daddario Boyfriends Ex och alla hon dejtat hittills! Upprörande