Bevis? Bilder: Emma Watson DEJAR Tom Felton I hemlighet bekräftad? Avslöjade sanningen

Relationen mellan Emma Watson och Tom Felton har alltid varit ett mysterium. Nu ryktas de två om att dejta varandra efter en intervju med GMA som avslöjade att de också såg någon offset!

Den berömda Hollywood-stjärnan anses vara privat om sina relationer, men nu visar det sig att hon kan ha hittat kärleken i Harry Potters motspelare -Tom Felton-. Är detta bara ett rykte eller kan deras vänner i verkligheten?

Emma Watson har alltid varit en ödmjuk stjärna, men nyligen har hon blivit mer än bara en skådespelerska. Hon är känd för sitt arbete med FN samt för att förespråka kvinnors egenmakt samtidigt som hon håller sitt privatliv privat. Nyligen, när Emma la upp bilder på sig själv och Harry Potter-medspelaren Tom Felton på sociala medier har fans tagit tillfället i akt att spekulera om deras relationsstatus – men båda skådespelarna har varit tysta oavsett vad de tror att allmänheten tror eller vill att de ska göra. nästa när det gäller deras romantiska liv.Hon säger att hon inte är blyg men har aldrig skrivit något om sitt kärleksintresse. Vad är deras status?

Ryktekvarnen handlar alltid om kvinnans personliga liv, men det finns få detaljer att gå på. Det var inte förrän 2006 som hon visade sig offentligt med rugbyspelaren Tom Ducker och de dejtade i ett år innan han gjorde slut med henne på grund av hennes fokus på arbete och studier.

Ryktena om vem Jennifer Lopez dejtar har varit svår att sätta fingret på, men eftersom hon inte delar något på sociala medier och sällan pratar öppet i intervjuer.
En man som hela tiden dyker upp som hennes förmodade nuvarande skönhet? Rugbyspelaren Tom Ducker! De två dejtade i ett år innan de splittrades på grund av att J-Lo ville ha mer tid fokuserad på sin karriär och studier då.

Emma Watson började dejta den brittiska finansmannen Jay Barrymore 2008. De var långväga och många säger att det var därför deras förhållande var problem i månader så de båda slutade med förhållandet. 2011 började hon dejta Will Adamowicz som Emma träffade när hon studerade vid Oxford University. Deras 3-åriga dejting slutade också när det stod klart att de hade olika planer framöver med jobb och karriärer vilket gjorde dem oförenliga romantiskt precis som hennes tidigare relationer före honom!

Fans är alltid ivriga att veta om Emma Watsons dejtingliv. Efter att hon rapporterades vara i ett förhållande med Matthew Janney, som också studerade vid Oxford University; de två bestämde sig för att de inte var rätt för varandra efter ett år och bröt upp! Hon tog lite ledigt från mina relationer efter det här uppbrottet – men är det sant att nu har hon hittat kärleken igen?

Fans av Harry Potter-stjärnan Emma Watson har undrat om det finns någon sanning bakom rapporter som hävdar att hennes nya pojkvän kan vara ingen mindre än Draco Malfoy-skådespelaren Tom Felton.