Best Buy Labor Day Sale erbjuder rabatterade Mac-datorer, iPads och Apple-presentkort: klicka här för att veta mer!

Den årliga Best Buy Labor Day-rean pågår just nu. Det erbjuder betydande begränsningar för Apple-objekt som Mac, iPad och det är bara början. Gratis leverans är dessutom tillgänglig för en basförfrågan på 35 USD eller så kan du hämta butiken gratis. Eftersom skolor kommer att återlämnas i de flesta delar av USA och världen, är det en av de otroliga chanserna att få relaterade prylar till en begränsad kostnad.

Här är några av de markerade erbjudandena du kan välja från Best Buy Labor Day-rean. Du kan ta upp till $300 rabatt på olika MacBook Pro-modeller. Det är en del av Best Buy Labor Day-avtalet. Detta inkluderar både 13- och 16-tumsdesigner, vilket markerar en återkomst till förmodligen de lägsta kostnaderna hittills. Du kan också upptäcka dessa förslag på Amazon.iPad-erbjudanden finns i överflöd

Genom att växla till iPad-sidan har Best Buy begränsat ett litet gäng modeller för tillfället i slutet av veckan. Det inkluderar iPad Air, som för närvarande är $100 rabatt. Wi-Fi 256GB-installationen är en mästare på $549,99, vilket också är en matchning av vårt tidigare meddelande.

iPad small scale 5 är likaledes eminent begränsad av $50 som en del av detta framsteg. Det tar 64 GB till $349,99. Det är dessutom en matchning av vårt tidigare arrangemang och som kan förväntas för närvarande hitta.

Andra intressanta erbjudanden

HomePod är tillgänglig med en värdeminskning på 199,99 USD från den typiska 299 USD som går under Best Buy Labor Day-erbjudandet.

I händelse av att du begär ett Apple-presentkort på 100 $, erbjuder organisationen vid den tidpunkten en extra $10 Best Buy-kredit för ingenting. Det är ovanligt för oss att uppfatta någon form av begränsad iTunes- eller Apple-kredit nuförtiden, så det här erbjudandet är definitivt värt en titt.

Best Buy Labor Day-erbjudandet stänger på tisdag, så bestäm dig innan dess.

Om Apple

Apple Inc. är en amerikansk global innovationsorganisation med huvudkontor i Cupertino, Kalifornien. Den planerar, skapar och säljer köparprylar, PC-programmering och onlineadministrationer. Det ses som en av de stora tekniska innovationsorganisationerna, nära Amazon, Google, Microsoft och Facebook. Apple är känt för sin storlek och sina inkomster. Dess totala årliga inkomst ökade till 265 miljarder dollar för det monetära året 2018.

Apple är världens största innovationsorganisation till inkomst och en av världens viktigaste organisationer. Det är dessutom världens tredje största mobiltelefontillverkare efter Samsung och Huawei. I augusti 2018 förvandlades Apple till den första amerikanska organisationen som handlades på en öppen marknad som uppskattades till över 1 biljon dollar. Efter två år i augusti 2020 förvandlades det till den första amerikanska organisationen på 2 biljoner dollar.

Organisationen använder 137 000 heltidsanställda och har 510 butiker i 25 länder från och med 2020. Den samarbetar med iTunes Store, som är världens största musikåterförsäljare. Över hela världen har mer än 1,5 miljarder Apple-artiklar faktiskt använts i januari 2020.

Organisationen har också en förhöjd nivå av varumärkespålitlighet och positionerar sig som världens viktigaste varumärke. I vilket fall som helst får Apple anmärkningsvärd analys med avseende på sina kontraktsanställdas arbetsmetoder, dess naturliga metoder och exploaterande strategiska tillvägagångssätt, inklusive mot seriöst beteende, precis som början på källmaterial.