Behöver du upptäcka International of Jap Ecchi Anime? Klicka på för att förstå de mest förnuftiga 10 Ecchi-animerna!!

Ecchi-stilen har varit en stor fansfavorit. Så mycket så att det finns utav de märkliga avsnitten i anime från andra genrer. Så låt oss se vad en av de bästa ecchi-animerna på marknaden är.

Den högsta 10 ecchi-animen med sina trailers indexeras under –

10.No Sport No Existence (2014)

'No Sport No Existence' är en fantasifull och förutseende, ecchi-anime. Den har gjorts glänsande, färgglad. Älskare gillar filmens grund. Det primära temat är att det är viktigt att spela videospel med hög insats för att göra viktiga val.9. Nanatsu no Taizai (2014)

'Nanatsu no Taizai' är förmodligen en av de bästa ecchi-animerna. Den ecchi omgivningen av displayen kommer från sanningen att det finns massor av kåta och kraftfulla feminina karaktärer.

8. Rosario till vampyr (2008)

Denna anime har inte längre någon banbrytande handling eller personlighet. Detta är en väl mottagen ecchi-anime som har 13 avsnitt som varar i cirka 25 minuter.

7. 13. Sekirei (2008)

Sekirei' är en beundrad anime i ecchi-stil och föredrar många olika animer på denna stil, den använder sig också av det övernaturliga temat. Samlingen har några roliga scener och några vettiga rörelsesekvenser.

6. Sankarea (2012)

Följande anime är impopulär. 'Sankarea' har en udda handling. Huvudpersonen är Chihiro Furuya, en pojke som är förälskad i hela zombien.

5. Mayo Chiki! (2011)

Kinjirou Sakamachi hade utvecklat gynofobi, en uppfattning om flickor, på grund av sin mammas och systers brottningsfixering.

4. Shinmai Maou no Testomony (2018)

Basara Toujos existens tar en vändning när hans far bestämmer sig för att gifta om sig. Han flyttar dessutom ut ur landet för processalternativ och har bett Basara att bo tillsammans med sina två styvsystrar och thriller följer.

3. Boku wa Tomodachi ga Sukunai (2011)

Efter att ha blivit kategoriserad som en avvikande upptäcker Kodaka Hasegawa den första dagen på sin nya fakultet att han är ensam. Han träffar Yozora Mikazuki varannan enstöring. Ömsesidigt pratar de om sina problem och bestämmer sig för att öppna ett medlemskap för andra människor utan kompisar.

https://www.youtube.com/watch?v=z-_7ey5KIzQ

2. Seitokai Yakuindomo (2010)

Eftersom samlingen slår framåt ser vi Takatoshi försöka klara av sin fakultetstillvaro och göra sin sektion som vice ordförande i elevrådet.

1. Shokugeki no Souma (2015)

Souma Yukihira har fungerat som kock under sin far i deras krets av släktingars matställe. Hans dröm är att förr eller senare utvecklas till toppkock på sitt personliga matställe.

https://www.youtube.com/watch?v=QNbMDcR7cT0

Får du tänka på extra?