Behöver du upptäcka Global of Eastern Ecchi Anime? Klicka på för att förstå de 10 bästa Ecchi-animerna!!

Ecchi-stilen har varit en stor fansfavorit. Så mycket så att det finns ur de bisarra avsnitten i anime från andra genrer. Så låt oss se vad en av de mest förnuftiga ecchi-animerna som finns på marknaden är.

Den högsta 10 ecchi-animen med sina trailers är indexerade under -

10.Ingen rekreation Ingen livsstil (2014)

'No Recreation No Lifestyles' är en fantasifull och förutseende, ecchi-anime. Den har gjorts ljus, färgstark. Älskare gillar filmens grund. Det primära temat är att du måste spela videospel med hög insats för att göra viktiga val.9. Nanatsu no Taizai (2014)

'Nanatsu no Taizai' är utan tvekan en av de största ecchi-animerna. Displayens ecchi-inställning kommer från verkligheten där det finns massor av kåta och kraftfulla feminina karaktärer.

8. Rosario till vampyr (2008)

Denna anime har nu inte någon banbrytande handling eller personlighet. Detta är en väl mottagen ecchi-anime som har 13 avsnitt vart och ett som varar i cirka 25 minuter.

7. 13. Sekirei (2008)

Sekirei’ är en beundrad anime i ecchi-stil och föredrar en hel del olika animer på denna stil, den använder sig också av det övernaturliga temat. Samlingen har några roliga scener och några vettiga rörelsesekvenser.

6. Sankarea (2012)

Följande anime är impopulär. 'Sankarea' har en udda handling. Huvudpersonen är Chihiro Furuya, en pojke som är förälskad i hela zombien.

5. Mayo Chiki! (2011)

Kinjirou Sakamachi hade utvecklat gynofobi, en gripande av flickor, på grund av hans mamma och systers brottningsfixering.

4. Shinmai Maou no Testomony (2018)

Basara Toujos existens tar en vändning när hans far bestämmer sig för att gifta om sig. Han flyttar dessutom till ett annat land för uppgiftsalternativ och har bett Basara att bo tillsammans med sina två styvsystrar och thriller följer.

3. Boku wa Tomodachi ga Sukunai (2011)

Efter att ha klassificerats som en avvikande, Kodaka Hasegawa på den första dagen av sin nya fakultet avslöjar han sig ensam. Han träffar Yozora Mikazuki som någon annan ensamvarg. Ömsesidigt talar de om sina problem och beslutar sig för att öppna ett medlemskap för andra människor utan en kompis.

https://www.youtube.com/watch?v=z-_7ey5KIzQ

2. Seitokai Yakuindomo (2010)

Eftersom samlingen slår framåt ser vi att Takatoshi vill klara av sin fakultetstillvaro och göra sin fas som vice ordförande inom forskarrådet.

1. Shokugeki no Souma (2015)

Souma Yukihira har kört som kock under sin far i deras krets av släktingar. Hans dröm är att någon gång utvecklas till toppen av sin personliga matställe.

https://www.youtube.com/watch?v=QNbMDcR7cT0

Får du bara påminna dig extra?