Beastars Säsong 2 Efterbehandling Definerad: A Atainable Good friend växte till att bli Fiende: Klicka här för att förstå

Beastars säsong 1 slutade med ett våldsamt meddelande. Tillfällena satte Legoshi och Haru i Lion Yakuzas grepp och en möjlig kompis växte till att bli fiende.Beastars säsong 1 gör några vackra gigantiska förändringar - eftersom den främst pekar på varelsernas animeäventyr. Dess extra yngre drama; lika mystisk som Gossip Woman, men mycket mer våld.

Spoiler varning! Nästa textinnehåll består av abstraktet av Säsong 1.

https://www.youtube.com/watch?v=1DxlnXqvWlIBerättelsens centrum är en grå varg, Legoshi, som försöker vinna över en dvärgkanin, Haru. Men döendet av en alpacka, Tem, startar en politisk konflikt mellan växtätare och köttätare. Helvetet bryter samman i skogen. Dramat skyndas på när Legoshi kommer att få allt till förmån för en fakultetspjäs, med huvudrollen Louis (en röd hjort) som försöker galvanisera, så att han kan nå popikonen som den enda sanna Beastar.

Å andra sidan, när lejonet yakuza kidnappar Haru och tar henne till Darkish Marketplace för att utsättas för sexuella övergrepp och sedan mördas, hoppar Legoshi in i rädda Haru i ett rörelsespäckat klimax.

Avslutning på Beastars säsong 1

För att förstå hur andra de är, Haru och Legoshi, försöker de sitt absoluta bästa för att vara långt ifrån alla olika. Men på något sätt fortsätter de att upptäcka varandra igen, även om de inte vill.

Inom det sista avsnittet av säsongen, trots alla variationer och tafatthet mellan dem, börjar Haru i alla fall veta hur hon i själva verket känner för Legoshi och inom den mellanliggande tiden inser Legoshi dessutom att han bäst måste vara med Haru. De allmänna ögonblicken skildrar Harus osäkerhet och hur hon verkligen börjar känna sig liten i jämförelse med köttätarna.

Efter att ha vetat hur hon (Haru) känner för Legoshi, är hon i själva verket avundsjuk på Juno, som är en grå varg som vill få Legoshis hänsyn. Legoshi letar senare efter henne och informerar om hur han känner, men Haru kan vara väldigt förstenad över vad samhället kommer att tänka på dem.

Legoshi intygar att han inte får låta något annat komma ut av sina medel och ser till att hans instinkter är under hans vakt.

Beaststars

Det enkla budskapet från animen på avslutningen är - Vi får inte göra ett val vem vi är efter att vi föds, och utan tvekan väljer vi dessutom inte vem vi blir kära för, men vi kommer att kunna välja som vi vill spendera resten av vår livsstil med.

Fortsätt följa oss för extra uppdateringar om anime här.