Bayonetta 3: Är avbokningsnyheterna falska? Klicka här för att veta mer om UTGIFTSDATUM, handling och mer.

Har du djup kärlek till actionfyllda spel med en touch av tonårsdrama? Om ja, så har vi goda nyheter för alla. Den tredje delen av Bayonetta är runt hörnet och kan komma ut på spelmarknaden när som helst snart. Uppgradera dig själv, spelare!

Stanna ett tag för att veta mer om releasedatum, trailer och mer!Bayonetta 3 är den tredje delen av fansens favoritserie Bayonetta. Actionbasspelet, som är utvecklat enbart för Nintendo, har en enorm fanbas över hela världen. Regisserad av Hideki Kamiya och utvecklad av Platinum Games, Scandinavian Mythology inspirerar serien.

Spelet lanserades för första gången i oktober 2009. Det släpptes sedan till Xbox 360 och PlayStation. Spelet är en 3D-actionfunktion för en spelare. Den andra delen lanserades i september 2014 och var endast tillgänglig på Wii U och Nintendo Switch. Det var 2015 när regissören uttryckte sina tankar om att ha en tredje del.

Sedan dess har det inte kommit något officiellt tillkännagivande om spelets tredje uppföljare. Fansen är nyfikna och efterlängtade på samma gång och blir nu rastlösa eftersom det nästan har gått 5 år efter tillkännagivandet, men ingenting har kommit ut ännu. Två tidigare delar av spelet har totalt 16 kapitel. Spelet har en populär plats bland publiken, särskilt tonåringar, på grund av temat, som många ungdomar tycker är attraktivt.

Lanseringsdatum

Det är nästan 5 år sedan tillkännagivandet och 3 år sedan trailern kom, men släppdatum är fortfarande osäkra. Tillverkare är för närvarande inte redo att prata om detsamma. Allt har hållits hemligt för nu. Tidigare har också nyheten om uppsägningen dök upp i media.

Det var då regissören för serien, Hideki Kamiya, sa att del 3 inte har avbrutits på något sätt. Nyheten kom som ett stort andrum för alla fans. Men spekulationerna om releasedatumet pågår fortfarande. Många bland oss ​​förväntade sig det 2019, efter releasetrenden då den andra delen kom efter 5 år av den första. Nu förväntar vi oss att det ska komma ut på spelmarknaden i slutet av 2020. På grund av den nuvarande pandemisituationen kan vi också förvänta oss en försening.

Trailer

Trailern kom 2017 och blev en hit. Den fick en enorm respons från publiken och lyckades skapa hype. Det visuella var attraktivt. Vi såg ett Bayonettas band dela sig och månen blev blodröd.

Komplott

Bayonetta är en karaktär (huvudperson, säger du) som är en häxa. Spelet har en bakgrund av en fiktiv stad i Europa som heter Vigrid. Spelarna kontrollerar Bayonetta. När spelaren går vidare kommer spelet att höjas i nivå kapitel för kapitel. Spelaren tilldelas också medaljer som guld, silver eller brons baserat på deras prestation. Spelet innehåller också två grupper. En av änglarna kallade 'lumenvisare' och den andra för häxor 'umbrahäxor.' Den okända svarta kraften angriper vanligtvis Bayonetta, och spelaren måste rädda henne för att nå nivån i spelet.

Vad är nytt?

När det gäller den nya tomten och utvecklingen finns det inga konkreta bevis på det. Men vi kan göra några rättvisa gissningar baserat på de två föregående säsongerna. Del 3 kan vara ett fartfyllt actionspel. Ny fordonsdel, djuromvandling förväntas också. Men efter att ha sett trailern kan vi förvänta oss samma Bayonetta igen. Vi kan bevittna ett krig mellan umbrahäxor och lumenvisare som har varit i båda de tidigare spelen. En ny antagonist VÄNTAS. Det kommer att bli ett roligt äventyr att se hur Bayonetta kommer att hantera alla dåliga krafter som kommer till henne.

Äntligen är ni ikapp! Håll förväntningarna höga eftersom tillverkarna har tagit tillräckligt med tid för att skapa ett mästerverk. Tills dess, stanna hos oss, så håller vi dig uppdaterad.

  Föregående artikel World Trigger säsong 2: Vad kan vi förvänta oss av Yuma Kuga? Klicka för att veta släppdatum, skådespelare och mer!! Nästa artikel Soul Eater säsong 2 blev inställd? Klicka för att veta mer om releasedatum, handling och mycket mer!

  Fler artiklar

  Elizabeth Hurley och hennes sexiga klänning. Allt om henne här

  9 oktober 2022

  Prins William kan inte förlåta bror prins Harry

  9 oktober 2022

  Yungbluds nya album? Yungblud omedveten om japanska traditioner?

  8 september 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022