Bästa 'Stardew Valley' mods för att göra din jordbruksupplevelse rolig! Läs för att veta mer om det!!

Letar du efter Stardew Valley-moddar? Du är på rätt plats!Vi har olika stardew Valley-moddar som kommer att göra din spelupplevelse berikande och bättre nästa gång du spelar.Och för de som inte känner till Stardew Valley, det är ett simuleringsrollspel där du sköter din gård, föder upp djur och grödor och även gör dig själv ett namn i samhället.

Stardew Valley för Android kommer snart, hur man förregistrerar sig - 9to5Google

Men innan vi berättar om de bästa och populära modsna, låt oss först berätta hur du installerar dem eftersom Stardew Valley inte har officiellt stöd för ångverkstaden.För att installera Stardew Valley Mods

Det finns två typer av mods i spelet. En ersätter befintliga XNB-filer i innehållsmappen, och andra kräver 'Stardew Modding API' för att installera.

  • XNB-filer: De flesta av stardew valley-moddarna gör små ändringar i spelet som inkluderar att ändra grafik, återskinnande tillgångar, för att nämna några. För att installera dessa mods måste du ersätta de befintliga XNB-filerna med den nya och modifierade versionen.
  • Content Patcher: En mod för SMAPI som tillåter nedladdning av innehållspaket, vilket ändrar spelets grafik eller tillgångar som XNB-mods.
  • SMAPI: Det är en mjukvara med öppen källkod som underhålls av Stardew Valley-gemenskapen, som krävs för att ändra när man ska göra mer avgörande ändringar.

Bästa Stardew Valley Mods

  • Billboards Anywhere: Det hjälper dig att se vad som händer var du än är i spelet, utan att besöka staden för att göra det. Det låter dig se kalendern och dagliga uppdrag var som helst, inte bara på en skylt. Händelserna och presenterna är alla korrekta. Ange 'B' för Billboard-menyn och 'H' för sökningar.
  • Slå upp vad som helst: Det är en av dessa användbara mods som avslöjar all simuleringsinformation du kan behöva. Du kan ta ut information om de lokala byborna, vem du kan romanska med, och till och med bara en jordgubbe.
  • Horse Boys: Denna modd förvandlar en av dina hästar till en Stardew Valley-ungkarl. Det är en av de konstigaste men galnaste moddarna, som du bör prova om du letar efter de ovanliga byborna i din stad.
  • Elle's Cat Replacements: Om du inte vill att en katt ska vara med dig kan du prova denna mod! Den förvandlar din bondkatt till allt från sköldpadda till kaliko och allt däremellan.

Det är allt för idag! HÅLL UPP OCH VAR SÄKER!

Du kan kolla in min andra artikel om Darkest Dungeon Mods.