Bästa MODS för The Elder Scrolls 3: Morrowind för att du ska njuta av spelet till fullo! Läs för att veta Releasedatum, skådespelare, spel och mer!

The Elder 3: Morrowind är ett rollspel i öppen värld. Bethesda Game Studios är utvecklaren av spelet och Bethesda Softworks är utgivaren av spelet. Det är den tredje delen av Elder Scrolls-serien. Spelet utspelar sig under medeltiden.

The Game fick både kritiska och kommersiella framgångar. Den fick utmärkelser som Årets spel och sålde över fyra miljoner exemplar världen över 2005. Morrowind nominerades också till USA:s PC-spelare. Det rankades 21:a på listan över 25 mest överskattade spel. 2010, rankad 90:e bland de 100 bästa videospelsvillians.Fortsätt läsa för att veta mer om spelet!

Morrowind: Releasedatum

Spelet släpptes så länge men får fortfarande samma positiva recensioner från det första datumet. Fansen och spelälskare laddar fortfarande ner spelet och njuter av det - den första uppföljaren av spelet sändes den 6 november 2002.

Den andra uppföljaren tillkännagavs den 14 februari 2003 och släpptes den 6 juni 2003. The Elder Scrolls 3 tillkännagavs den 12 maj 2003 och lanserades den 31 oktober 2003. Det är ett av de mest nedladdade PC-spelen. Det skapade också två expansionspaket som heter Tribunal och Bloodmoon.

Morrowind: Medverkande

Spelet har många intressanta och gnistor karaktärer som är älskade av många. Den är välkänd för sina actionkaraktärer och deras prestanda.

Karaktärerna i spelet är

 • Almalexia. Almalexia är en gudinna av Vvardenfall, en av de tre gudar som dyrkas av Tribunal, Dark Elf-religionen.
 • Anhaedra. Anhaedra är en dremora, bunden till Nirns plan av Vivec.
 • Caius Cosades
 • Grossius Curio
 • Dagoth Ur
 • Dram Bero
 • Hertig Vedam Dren
 • Kejsar Uriel Septim VII

Morrowind: Gameplay

Morrowind börjar med att spelarens karaktär, efter att ha blivit fängslad, anländer till Morrowind med båt för att bli benådad. Detta är ett vanligt introduktionssegment genom de viktigaste avsnitten av serien. En handledning som visar fångens frigivning flyttar spelaren genom processen med att skapa karaktär.

Spelaren ställs successivt frågor av en medfånge, en officer och en byråkrat eftersom spelaren är registrerad som en fri medborgare; genom att välja spelarkaraktärens namn, ras, kön, klass och födelsetecken. Dessa påverkar spelarens startegenskaper, färdigheter och förmågor. Spelaren bestämmer sedan sin klass på ett av tre sätt: Att välja från en klasslista, skapa en klass slumpmässigt via frågor eller skapa en anpassad klass själva.

Morrowind: Bästa mods

Morrowind har många bästa mods som gör spelet så intressant och älskvärt. Det finns massor av mods som spelet har.

Här är några av de översta bästa Mods of Morrowind

 • Morrowind Code Patch
 • MGE-FORDON
 • Morrowind Graphics Extender
 • Bättre dialogtypsnitt
 • Facepack-sammanställning
 • Tamriel ombyggd
 • Bättre kroppar
 • Morrowind kommer till liv
 • Exakt attack
 • Bättre huvuden

Morrowind Code Patch

Morrowind Code Patch ser till att många av de spelbrytande buggarna som kom med originalet tas bort helt från koden, vilket gör Morrowind mer spelbart än någonsin.

MGE-FORDON

Det är i grunden en förbättrad version av Morrowind Graphics Extender. Och det är därför den hamnar på andra plats på den här listan. MGE XE kanske inte gör för mycket när det gäller att byta modeller i spelet, men en sak det gör är att ändra hela det grafiska gränssnittet hos Morrowind.

Morrowind Graphics Extender

Morrowind Graphics Extender är vägen för att få ditt Morrowind-spel att se mycket mer ut som Oblivion än vanilj Morrowind. Det möjliggör och förbättrar många nya DirectX-funktioner i spelets kod, vilket gör att moderna datorer kan rendera och ladda saker mycket bättre än vad de kan i vaniljspelet.

Bättre dialogtypsnitt

Dialogtypsnitt i Morrowind var redan ganska hemskt när spelet släpptes. Men det ser ännu värre ut nu än det gjorde tidigare tack vare de framsteg vi har sett under 2+ decennier av spel. Better Dialogue Font är ett av de små tilläggen som kommer att förbättra din Morrowind-upplevelse mer än någon annan mod på den här listan.

Facepack-sammanställning

Denna mod lägger verkligen till en fantastisk uppsättning ansikten till spelet som du aldrig har sett dem förut. Det handlar inte heller om ansikten med denna mod – du får också nya frisyrer att sätta till karaktärer i skaparen, vilket ger spelet en välbehövlig variation. Väldigt coolt!

Morrowind: Trailer

Här är trailern till The Elder Scrolls 3: Morrowind. Njut av att se den!

Håll utkik för fler uppdateringar!!