Barcelona omvärderar sitt eget beroende av turister eftersom restriktioner håller invandrare borta. Gå hit för att förstå vad som händer i Barcelona.

Det är försenad juli, vilket faktiskt är en möjlighet för semesterfirare att vandra genom Barcelona. I år är det faktiskt olika. Pandemin på jorden har faktiskt lett till att vägarna i Barcelona blivit helt tomma.

Tryck för att njuta av onlinevideo-..

Vad är det som får invandrare att sluta åka till Barcelona?

Den katalanske statschefen Quim Torra avslöjade snabbt en total låsning, men han var faktiskt inte utrustad för att tillämpa låsningen på andra när föroreningarna började gå igen i försenad juli.

På grund av möjligheten att han kommer att ha detaljerad information om personerna angående låsningsstegen och även störningar, blev Barcelona i Lockdown virusliknande. Hotell och även restauranger uppgav snabbt uppsägningar från sina kunder.

.

Många bistroorganisationer har faktiskt rekommenderat individer i Barcelona att hålla sig inne i sina bostäder. De har faktiskt bett om att göra det möjligt för matställen och även klubbar att hjälpa och även öppna upp och även ta emot sina besökare.

Effekter av dessa restriktioner på turister.

Turist har faktiskt genomgående varit faktiskt en utmärkt inkomst för en nation. Både myndigheterna och även folket ger en enorm inkomst bara kommer från semesterfirare och även invandrare ser.

Det är ganska uppenbart att dessa restriktioner för turister utan tvekan kommer att delta i ett kritiskt problem i landets ekonomiska situation.
Resorter i Kataloniens Costa Brava har faktiskt dessutom verkligen känt sig nådd på grund av den snabba nedåtgående trenden i mängden människor som ser hotellet.

.

Mer än en fjärdedel av uppgifterna i Katalonien är faktiskt mycket sannolikt att avbrytas på grund av detta COVID 19-scenario. Alla former av jobb har faktiskt stått still.

I Barcelona har den bästa ekonomiska situationen faktiskt upphört för närvarande. Bara omkring en femtedel av hotellen och resorterna har faktiskt återupptagits, efter att nedstängningen öppnade upp i juni, plus alla är faktiskt återigen redo att stängas på grund av de helt nya restriktionerna.

Hotell och även restauranger kan faktiskt inte spendera sina anställda och även spendera sina hyresbetalningar.

Håll kontakten för att få all aktuell information och även uppdateringar!