Backstreet Rookie avsnitt 12: Kommer kärlekstriangeln äntligen att utvecklas extra besvär? Klicka på höger här för att förstå utsläppsdatum, tomt, streaming huvudpunkter och extra!

Backstreet Rookie är en sydkoreansk tv-sekvens som lanserades 2020. Sekvensen är mycket som svar på en webtoon Comfort RetailerSaet-byul. För första gången har den världsomspännande kanalen Lifetime investerat i vilket koreanskt drama som helst.

Utställningen hade en gång premiär den 19thjuni 2020 och tills nu har det i praktiken slutat 11thavsnitt. Och allt är klart för att frigöra deras 12thavsnitt på SBS TV.Backstreet Rookie 12 th avsnitt: Liberate date

Det primära avsnittet sändes en gång den 19thjuni 2020. Efter att ha avslutat 11 avsnitt, den 12thavsnittet lanserades den 25thjuli 2020 klockan nio ET deniQIYI. Och i linje med officerarna kommer det att bli hela 16thavsnitt den 8thaugusti. Det visar sig precis som att gruppen redan har övervägt allt för sin publik.

Backstreet Rookie 12 th avsnitt: Handling

Sagan kretsar kring ChoiDae-Hyunoch hans kärleksliv. Den presenterar hur de två huvudkaraktärerna möttes och slutar med att falla för alla olika. Men nyligen den 11thavsnittet slutade med härliga genomskinliga frågor. Trots allt kommer Choi från en tidigare dejt med YeonJoo. På den andra aspekten,Timme Byulhar anslutit sig till butiken som deltidsanställd men kan äntligen sluta ta en evig position. Helt plötsligt presenterar Ji Wook sitt dolda tidsfördriv iTimme Byul, som spenderar extra tid med Choi. En kärlekstriangel, eller hur? Låt se hur deras kärlekslivsstil påverkar deras olika nödvändiga val av livsstilar.

Backstreet Rookie 12 th avsnitt: Solid

Displayen fungerar med några välkända personligheter som:

  • Ji Chang Wook som Choi Dae-Hyun
  • KimYoo-Jungsom Saet-byul
  • Han Solar-HwasomSkallYeon-Joo
  • Gör Sang-woo som Jo Seung-Joon
  • Kim Min-kyu som Kang Ji-Wook

Entusiasterna är redan mycket kopplade till dessa ansikten och ett fåtal har redan vuxit till att bli sina favoriter. Hoppas att följande avsnitt fortsätter med liknande smidda på ett annat sätt, det borde påverka den stigande tittarsiffran.

Backstreet Rookie 12 th avsnitt: Strömmande huvudpunkter

Den helt nya TV-skärmen har redan vunnit målmarknadens förstärkning och kärlek. Individer ser extremt fram emot de efterföljande avsnitten på grund av dess uppseendeväckande story. Den koreanska publiken kan helt enkelt fånga bildskärmen på SBS, men den internationella publiken ser alltför fram emot det. För dem,iQIYIär det lämpligaste alternativet där man kan se hela avsnitten med flerspråkiga undertexter, tillsammans med engelska.