Ayashimon Kapitel 25-Läckt [Läs online här] , Twist in plot som kommer att förvåna dig!!!

Ayashimon är en japansk mangaserie skriven och tecknad av Yuji Kaku. Den publicerades i Shueishas Shonen Manga-tidning Weekly Shonen Jump från november 2021 till maj 2022. Kaido Maruo (Kaido Maruo, Kaido Maruo) är en mycket stark pojke och entusiastisk manga-fan som drömmer om att bli en mangahjälte. Han upprepade den speciella träning som dök upp i serierna han hade läst från en tidig ålder, och vid sju års ålder kunde han krossa stenar. En dag möter Ayashimon, en demon som jagas av en grupp yakuza, Urara, en youkai som kan förvandlas till en människa. Imponerad av Maruos lätta nederlag av gänget och det faktum att han är en enkel människa snarare än Ayashimon, anställer Urara honom som den första medlemmen i hennes yakuza-grupp. Maruo, som till en början var tveksam, accepterar hennes erbjudande och finner att hon kan uppleva sitt liv som hennes huvudperson tecknad med yakuza-stigen. Ayashimon, skriven och illustrerad av Yuji Kaku, publicerades i Shueishas Shonen Manga-tidning Weekly Shonen Jump från 15 november 2021 till 30 maj 2022.

IMG

Mangan publicerades samtidigt på engelska av Viz Media och Shueishas onlineplattform Manga Plus. Ki, som skadades allvarligt i attacken, faller till marken. Sawatari kommenterade att djävulsjägarens dräkt var förstärkt, så det var osannolikt att såren skulle bli dödliga, men han beordrade Katanaman att göra slut på honom. Himeno säger åt Power att glömma henne och hjälpa Aki, men hennes makt vägrar, och tror att hon är mycket bättre. Himeno försöker tillkalla en andedemon men vägrar eftersom han är rädd för Sawatari. Som hennes sista utväg för att rädda Aki, ger Himeno henne allt till andedemonen . Djävulens grimaser förvandlas till ett leende så fort hans sanna jättefigur avslöjas. Ghost Devil attackerar Katanaman. Med varje attack tappar Himeno sin kropp. Medan hon gör det tänker hon på Aki och påpekar hur ovanligt det är att han fortfarande kan gråta, eftersom de flesta Felhunters blir känslomässigt atrofierade med tiden. .. När Aki tittar på henne vill hon kunna gråta sin död, så hon säger åt honom att inte dö. Sawatari kallar på ormendemon och orderhonom att sluka andedemonen. Himeno lämnar inget annat än hennes kläder. Sawatari och Katanaman närmar sig Denji och förklarar att deras mål är att fängsla honom. Men andedjävulens döende hand svävar mot hans kropp. Den drar i hans bröstband, väcker och förvandlar honom. Trots att han är förvirrad av den nuvarande situationen känner han omedelbart igen Katanaman och Sawatari som fiender, laddar av upphetsning och ingen bryr sig om hur grymt han dödar, så han säger: Jag älskar skurkar.IMG

Kaido Maruo är en övermänsklig stark ung man som har drömt om att leva samma liv som huvudpersonen i sin favoritmanga från en tidig ålder. Tyvärr började verkligheten när jag insåg att ingen levde för att utmana honom. Bara genom ett slumpmässigt möte med Ura, en mystisk tjej som vill starta sin egen yakuza-familj, kan han återfå sitt hopp. Efter att Maruo räddat Urara från Ayashimons yakuza-gäng, efterliknade youkaien en människa som sig själv och skapade en ras stark nog att få honom att blöda. Han ger honom en position att bli hennes första yakuza-medlem . Maruo kommer att följa deras ledning och hjälpa till att förverkliga Uraras ambition att styra Kabukichos underjordiska värld. Där förväntas han undvika många Ayashimon-gangsters som härjar på gatorna.