Avatar 2: Kommer James Cameron att kunna göra ännu en enorm framgång som han gjorde 2009? Läs mer för att veta releasedatum, handling, rollbesättning och mer!

Avatar har varit den mest inkomstbringande filmen någonsin i filmbranschen. Det var en så stor framgång att ingen film kunde slå sitt rekord även efter tio års premiär. James Camerons geni i den här filmen är allmänt känt vid det här laget, och filmen är känd över hela världen. Men skaparna av filmen hade inte för avsikt att göra Avatar till en engångsföreteelse. Filmen är bara den första delen av en hel franchise, och det har kommit uppdateringar om kommande uppföljare. Fansen hade frågat om Avatar 2 och när det kan komma ut. Nu, nästan 11 år senare, är vi fortfarande långt borta från Avatar 2. Här är allt vi vet om Avatar 2.Utgivningsdatum: Avatar 2

Det ursprungliga datumet för Avatar 2 skulle vara 2014. Detta fungerade dock inte på grund av produktionsproblem. Efter det planerade skaparna av filmen datumet den 17 december 2021. Tyvärr ser även detta datum en fördröjning. Coronavirus-pandemin har skjutit tillbaka datumet till den 16 december 2022. Samma sak har hänt med alla andra delar också. Avatar 3 kommer att släppas 2024, Avatar 4 2026 och Avatar 5 2029. Det vill säga om allt fungerar i enlighet med detta och produktionen inte ser fler hinder. Vi kommer att uppdatera dig när vi får mer information.

Skådespelare: Avatar 2

En tweet från det officiella Avatar-twitterhandtaget visas Zoe Saldana , Sam Worthington, kate Winslet , och Cliff Curtis tillsammans på inspelningsplatsen. Alla fyra skådespelarna var i en pool som möjligen filmade för Avatar 2:s motion capture. Giovanni Ribisi, Joel David Moore och CCH Pounder återvänder också till sina roller. Förvånande, Sigourney Weaver och Stephen Lang återkommer också till uppföljaren. Utöver detta har Cameron också sammanfört Jemaine Clement, David Thewlis och Michelle Yeoh för filmen. Det finns andra bikaraktärer också, men de primära är namnen ovan.

Handling: Avatar 2

Den andra delen i franchisen kommer att ske tio år efter händelserna i den första filmen. Na’vi och Neytiri kommer att få barn i den här filmen. Vad vi vet kommer det att finnas tre – Neteyam, Lo’ak, Tuktirey. Det mesta av filmen kommer att vara i en oceanisk miljö runt öarna Pandora. Enligt producenterna kommer filmen att vara den andra akten i franchisen. Cameron vill göra dessa uppföljare fristående och värda att sälja. Eftersom det mesta av handlingen fortfarande är ett mysterium finns det inte mycket vi kan säga om det.

Handling: Avatar 2

Den första filmen introducerade oss till Pandoras värld och det team av människor som försöker ta sig dit. Det enda sättet att komma till Pandora var genom att ladda upp någons medvetande till världen. Medan människorna till en början skickar Jack Sully för uppdraget, inser han snart att de tänker kolonisera Pandora. Han träffar också Neytiri och hennes stam i Pandora och blir snart kär i henne när stammen accepterar honom. Till slut slåss Jack mot människor vid sidan av stammen och skyddar Pandora. Tillverkarna har inte släppt en trailer för den andra filmen än, så här är trailern för Avatar!

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in vår artikel om Designated Survivor säsong 4 .