Avatar 2: Kate Winslet samarbetar med sin Titanic-regissör, ​​James Cameron efter mer än 20 år; delar med sig av sin erfarenhet i en intervju. Klicka här för att veta mer

Titanic är filmen från 1997 som blev storfilmen under den tiden. Den episka romantiska filmen förde både Kate Winslet och James Cameron tillsammans. Den här duon har redan gett sin publik en film som kommer att bli ihågkommen för livet. Och efter nästan två decennier samarbetar denna duo tillsammans på uppsättningarna av Avatar 2.

Det har gått mer än tjugo år emellan. Kate går återigen ihop med en av de bästa regissörerna, James Cameron. Skådespelerskan har blivit berömmelse bara på grund av sin roll i Titanic som skrevs, samproducerades, samredigerades av Cameron själv. Även om hon stötte på få problem under inspelningen av Titanic, gick hon ändå med på att ta rollen som Ronal i Avatar 2.Den första delen av filmen släpptes redan 2009. Avatar har redan satt tonen för de kommande släppen. Redan 2009 när den dök upp på den stora skärmen verkar publiken ha fascinerats av den briljanta CG-bakgrunden, 3D-fotografering och med detta gick hela filmtekniken vidare till en annan nivå.

Avatar 2: Officiell release

Det verkar som regissören; James Cameron har redan bestämt sig för att bombardera sin publik med nästa uppföljare. Han har inte bara planerat för Avatar 2 utan har även uppföljaren 3, 4 och 5 på sin lista.

Även om den andra uppföljaren beslutades att släppas den 17thDecember 2021. Men den här Covid-19-pandemin har försenat skjutningen och flyttat släppdatumet till 16thDecember 2022. Och därmed försenas även nästa delar med ett år. Den sista uppföljaren Avatar 5 kommer att dyka upp på den stora skärmen 2028.

Avatar 2: Kate Winslet

Avatar 2 har återigen sammanfört den tidigare regissörsduon. Kate Winslet som är nybörjaren ses framföra en scen under vattnet tillsammans med Zoe Saldana, Sam Worthington, Cliff Curtis. Hon känner sig tacksam efter att ha samarbetat med James Cameron efter mer än tjugo år. Och delade till och med sina åsikter i en intervju.

Enligt hennes ord känner vår favorit Titanic-skådespelerska Rose att hennes regissör med tiden också har förändrats. Även om hon aldrig delade något negativt om sin Titanic-regissör men tycker att han var lite för hård och kortlynt under den förra fotograferingen. Men nu har James blivit en väldigt nedkyld och lugn person som vet hur man tar sig an arbetet med lätthet och artighet. Många år har gått sedan det senaste samarbetet; James har fått erfarenhet med tiden. För Kate kommer Avatar 2 därför att bli en film fylld med spänning och roligt.