Attack on Titan Säsong 4 nya säsonger innehåller några stora överraskningar som länkar tillbaka till början av serien!

Attack on Titan är en mörk japansk action-tv-serie för fantasy. Serien är under produktion av IG Ports Wit Studio och under ledning av Tetsuro Araki. Serien är en animerad version av manga serie av Hajime lsayama. Attack on Titan bestämmer sig för att sända sitt första avsnitt den 7 april 2013, och det sänds på Mainichi Broadcasting System till 29 september 2013 och sänds senare på Tokyo MX, FBS, TOS, HTB, TV Aichi och BS11. Attack on Titan är en historia full av action som kretsar kring en protagonist Eren Yeager. Han bestämmer sig för att rädda världen inom tre väggar från monster som kallas Titans.Attack on Titan – säsong 4: släppdatum –

Attack on Titan är en av serierna som får en speciell plats i publikens hjärta. Serien blir berömmelse från sin allra första säsong. Den första säsongen bestämde sig för att släppas den 7 april 2013. serien har 49 avsnitt med totalt tre säsonger fram till nu. Showmakare är nu redo att ge den fjärde säsongen också. Mer till det, den fjärde säsongen är tänkt att vara den sista säsongen av serien, som enligt källorna, så nyheten är lite hjärtskärande. tidigare beslutade programtillverkarna att släppa säsong 4 senast i oktober 2020. men på grund av den pågående coronasituationen är releasen av säsong 4 av Attack on Titan försenad. Det finns inget officiellt tillkännagivande från starcast om det nya releasedatumet. Enligt insiders hoppas vi att säsongen är ute i början av 2021.

Attack on Titan – säsong 4: starcast –

Här är goda nyheter för angelägna tittare som väntar på att deras stjärnor ska ses igen. Dom är -.

  • Mikasa Ackermans röst av Yui Ishikawa
  • Armin Arlets utsikt av Marina Inoue
  • Eren Yeagers röst av Yuki Kaji

Vi förväntar oss också att några nya ansikten dyker upp i den kommande showen och dessa är –
Zeke (Takehito Koyasu), Levi (Hiroshi Kamiya) och Historia (Shiori Mikami)

Från trailers för säsong 4 kan vi gissa att den här gången är produktionshuset annorlunda, det är Mappa studio till skillnad från tidigare tre säsonger. senaste tre säsongerna var under produktion av wit studio. Varför det sker en förändring i produktionshuset är dock fortfarande ett mysterium.

Attack on Titan – säsong 4: Storyplot – öppnar den hemliga lådan med mänsklighetens dimension –

Med avslöjandet av den nya säsongen är alla sugna på att få en smygtitt på den kommande historien. Så, den kommande säsongen kommer att besvara alla våra mysterier. Säsong 4 kommer att följa upp slutet av säsong 3 eftersom det är den sista säsongen av serien. i finalen av säsong 3 ser vi att äntligen för första gången når en undersökningspolis vid havets strand. under den kommande säsongen kanske vi upptäcker hur de kommer att klara sig på stranden. Vad är Eren Yeagers planer nu för att rädda mänskligheten från titaner? Vi kan också upptäcka vad förhållandet mellan Eren Yeager med odjuret Titan är. så många frågor kommer att öppnas under den kommande säsongen.

Attack on Titan – säsong 4: Storyline –

Attack on Titan är en äventyrlig actionserie. Den kretsar kring vår protagonist Eren Yeager och mänskliga blodsugna demoner Titans. Titaner skadar mänskligheten utan någon anledning och längtar efter mänskligt blod hela tiden. Å andra sidan bestämmer sig vår hjälte Eren Yeager för att skydda mänskligheten och de lever alla inom måtten av tre täckta väggar. Han, tillsammans med sina många vänner som Mikasa Ackerman och Armin Arlert, står inför många utmaningar och skyddar människorna innanför murarna. Deras team fungerar som en barriär mellan titanerna och människorna.

Attack on Titan – säsong 4: trailer –

Här är glada nyheter till alla fans, trailers har släppts sedan 28 maj. så klicka och ta en titt.

https://youtu.be/M_OauHnAFc8