Attack on Titan Säsong 3: Vad var ödet för Eren Yeager under den senaste säsongen? Klicka för att veta släppdatum, rollbesättning, handling och mer!

Attack on Titan är en japansk animeserie som är en anpassning av Manga. Serien har ett stort fanskare från hela världen. Om du ännu inte har sett serien rekommenderar vi dig att göra det nu. Det är en av de bästa animerna i världen. Dessutom är serien i actiongenren med massor av vändningar. Hajime Isayama är författare och illustratör av Manga. Manga-utgåvan har också varit en global framgång både ekonomiskt och för historien. Den visas i Kodanshas Bessatsu Shonen Magazine. Kodansha är utgivare av serien. Dessutom körs den japanska versionen av anime-serien i NHK:s General TV. Den engelska bearbetningen är också en hit. Wit Studio är producenten av serien medan Masashi Koizuka är regissören för denna berömda anime.

För att veta mer om serien, fortsätt att läsa artikeln till slutet.Attack on Titan Säsong 3 Releasedatum:

Den första säsongen var ute i april 2013. Den blev omedelbart en stor succé. Den andra säsongen var från april 2017 till juni 2017. Och den tredje säsongen kom ut i två omgångar. Däremot var den första delen från juli till oktober 2018, nästa lite senare. Dessutom fick den ett högt betyg. Nästa kom först efter ett år. Samtidigt väntade fansen ivrigt på uppföljaren som det tog ett år att komma ut. Den andra delen av den tredje säsongen var från april till juli 2019. På grund av den rådande situationen med covid-19 är hela världen helt låst. Även om vissa länder återhämtar sig från effekten, är normaliteten fortfarande inte uppnådd. Så alla inspelningar och produktionsarbeten är försenade. Situationen kommer att försena releasen av nästa säsong också.

Även om tillverkarna ännu inte har meddelat släppet officiellt, tror vi att det kommer att ta minst ett år att se uppföljaren. Vi kommer att uppdatera dig med all den senaste informationen.

Attack on Titan säsong 3 Skådespelare:

Vi tror att alla voice-over-artister kommer tillbaka för den här säsongen också. Vi har bifogat några medlemmar här.

  • Eren Yeager – Yuki Kaiji
  • Mikasa Ackerman – Yui Ishikawa
  • Levi – Hiroshi Kamiya
  • Armin Arlert – Marina Inoue
  • Erwin Smith – Daisuke Ono

Attack on Titan Säsong 3 Handling:

Säsongen fokuserar på Eren Yeagers äventyr. Det fanns fler actionscener och handlingen dök upp. Även om vi fick se alla karaktärers liv, tror vi fortfarande att nästa säsong kommer att ge en mer djupgående inblick i deras liv. Även om det inte finns något tillkännagivande om handlingen för den kommande säsongen, kan vi få några idéer från Manga. Den här säsongen var upproret och återvänden till Shiganshina-volymerna i Manga.

Attack on Titan Storyline:

Hela mänskligheten bor i en stad som skyddar dem från de människoätande humanoiderna som kallas titaner. De är kraftfulla och farliga. Eren Yeager väntar på hämnd för att döda titanerna eftersom de dödade hans mamma och förstörde deras hem. Berättelsen kretsar kring hans liv.

Trailer för Attack on Titan säsong 3:

Vi har bifogat trailern. Så om du inte har sett den ännu, prova den.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, följ då min andra artikel om Tesla aktier .