Asus ROG Swift 360Hz-skärm, Wi-Fi 6E-router, speltillbehör lanseras! Klicka för att veta mer!

Asustek Computer är ett multinationellt företag för hårdvara och elektronik för datorer och telefoner. Företaget har lanserat sin nya produkt för några dagar sedan och en hel del nya produkter att hitta på Asus. Teknikerna är så exalterade och väntar ivrigt på lanseringen. Asus producerar datorer, bärbara datorer, netbooks, mobiltelefoner, nätverksutrustning och mer!

Asus är den femte största PC-leverantören vid 2017 års försäljning och dök upp i Busines Weeks Infotech 100 och Asiens topp 10 IT-företag. Listan över produkter som ska lanseras inkluderar två bildskärmar, tangentbord, mus, musyta, headset, kylfläkt, höghastighets- och wifi-router.

ROF Swift 360HZ PG259QN:

Deras nya ROG swift 360HZ PG 259QN och PG259QNR är båda på 24,5 tum och full HD 1920×1080. Den har ytterligare funktioner som pixelspelmonitorer med snabba IPS-paneler. Asus ROG Swift PG329Q är en 32-tums QHD 2560X1440 för dig som behöver stor bildskärm för kreativt arbete och spel. Den här produktens ytterligare funktioner är synk med extremt låg rörelseoskärpa som fungerar även med varierande uppdateringsfrekvenser.GT-AXE 11000 spelrouter:

Asus GT-AXE 11000 spelrouter är världens första wifi 6E-router. Routern har utökad bandbredd och 160Mhz kanaler. Den ger en maximal genomströmning på 11 000 Mbps. GT-AXE stöder även triband-router och hastigheter upp till 2Gbps och ökar även Ethernet-porten för snabba trådbundna anslutningar.

ROG Strix RX-tangentbord:

ROG Strix scope RX-tangentbordet har nya anpassade ROGRX och röda optiska vitala omkopplare. Den har också inbyggda RGB-lysdioder. Tangentbordet har en livslängd på 100 miljoner tangenttryckningar och IP56 vatten- och dammtåligt och har snabba genvägar. Den har också optimering av FPS-spel och USB 2.O-genomgångsport.

ROG trådlös mus:

Den trådlösa ROG-musen är på 79g och designad för proffsspelande inom e-sport. Den kan ansluta över 2,4 GHz trådlöst, Bluetooth LE eller konstiga USB under laddning. Musen har också ROG-mikrobrytare, och musen kommer tillsammans med en ROG scabbard two-musmatta som kan användas även för mus och annan utrustning. Musmattan har en vatten- och oljeavvisande nanobeläggning och tygstruktur.

Asus andra produkter

Asus-företaget lanserar också andra produkter som headset och kylfläktar. Headsetet har en avancerad ESS 9281DAC och har autentiserad masterkvalitet. Den har också ett alternativ för brusreducering och RGB-ljuseffekter.

ROG Strix XF 120 kodningsfläkt är för stationära datorer och datorer. Den har en böjd ram, räfflade blad, magnetisk levitation för att maximera luftflödet och minska buller.

Håll utkik för fler uppdateringar!