Arnold Schwarzenegger sprider positivitet tillsammans med sina WE’LL BE BACK-masker, se vad han har att nämna i detta!

Arnold Schwarzenegger är senast skyddad - och sprider ett bra budskap. Skådespelaren, 72, var överlycklig på en cykelresa i lördags med två av sina 5 barn, ungen Patrick och lilla damen Christina. Schwarzenegger bar en dyster mask för att dölja sitt ansikte mitt under coronavirus-pandemin.

Arnolds meddelande-

Arnold Schwarzenegger har ett enkelt budskap för en global brottning med oförutsebara fall. Vi kommer att vara igen. Och han förmedlar det Terminator-liknande budskapet via en orubblig, social avstängning av bekräftade ansiktsmasker.Schwarzenegger övervägde att öppna säkerhetsfunktioner under en pågående motorcykelresa. Han bar en dyster ansiktsmask med fraserna We will Be Again i vit Terminator-liknande textinnehållssmak. Den 72-åriga personligheten på skärmen observerades en gång ute i täcket den 17 april i Brentwood.

Trots allt är hyllningen till Schwarzeneggers personlighet inte bara en plötslig jublande rationalisering i en häpnadsväckande tid. Det är dessutom ett meddelande till riskbildande år.

Schwarzeneggers mask till salu.

Schwarzenegger marknadsför den exakta ansiktsslöjan genom sin onlineåterförsäljare. Varje webb har fördelen av maskernas erbjudanden kommer att gå till After-Faculty All-Stars, en ideell anslutning Schwarzenegger etablerad 1992. Detta system erbjuder lösa initiativ efter skolan för att hålla barnen skyddade och hjälpa dem med rådande i skolan och tillvaron,. Dessa initiativ inkluderar uttrycksinstruktioner, STEM-förberedelser och välbefinnandetillväxt. Från och med nu är de på avkoppling eftersom fakulteter över hela landet är nära.

När fakulteterna är nära kommer vi inte att ge vår konventionella programmering till våra 100 000 barn, och återigen noterar vi vårt löfte till våra hushåll så vi vänder oss för att använda vår fritidspersonal för att förmedla måltider till våra hushåll, skriver Schwarzenegger på sin onlineåterförsäljare.

Han nämnde vid den tiden: 'Våra främsta vårdläkare, skötare och akutvårdspersonal är de verkliga processhelgonen för denna nödsituation. Jag spelar bara en i filmerna. 'Nu har vi en möjlighet och en plikt att presentera den defensiva {hårdvara} för dem just nu för att ge skydd åt dem när de bekämpar denna infektion, så när jag väl fastnade för Flexport.orgs förening var detta en gång ett väldigt enkelt val till mig. 'Med hela grejen med de galanta målningarna de gör vid de blödande kanterna för att skydda oss, att köpa ett par hundra tusen omslag med 1 000 000 dollar är det minsta jag kommer att kunna göra. Det kan vara utmärkt i händelse av att du stannar en minut för att följa med mig för att stödja våra helgon.'

Omslagen är värda $12,99 styck, och tjänar till att kanalera The Terminator och fördela några samtidigt. Visst, även när han avleder en cyborgskicklig mördare, är Schwarzenegger i själva verket en betydande mjukis.