Armie Hammer och Elizabeth Chambers skildes efter 10 års äktenskap!!! Klicka för att veta vad som fick dem att glida isär.

De två gifte sig i maj 2010 och har två barn tillsammans

Armie Hammer och Elizabeth Chambers Hammer har separerat efter 10 års äktenskapMallet, 33, Elizabeth, 37, förklarade splittringen på sina separata Instagrams med en äldre bild av de två. Det tidigare paret gifte sig i maj 2010. De har två barn tillsammans: dottern Harper Grace, 5, och sonen Ford Douglas Armand, 3.

Deras tillkännagivande

Tretton år som närmaste följeslagare, perfekta partners, medbrottslingar och efteråt vårdnadshavare.

Det har varit en häpnadsväckande utflykt, men tillsammans har vi valt att vända blad och gå vidare från vårt äktenskap.

En tidslinje av Armie Hammer och Elizabeth Chambers

När vi går in på denna nästa del kommer våra ungdomar och relationer som medförmyndare och kära följeslagare att förbli vårt behov.

Vi förstår att de här nyheterna passar en öppen diskurs, men i ljuset av en berättigad oro för våra barn och vår familj, ber vi om trygghet, sympati och kärlek under denna tid, löd meddelandet.

Vad säger källorna?

En källa säger till PEOPLE, att de två trots allt älskar varandra utan att ifrågasätta och de har i allmänhet varit en så tillgiven familj. Jag inser att deras grundläggande rättighet för närvarande är deras barn och att se till att ingenting förändras för dem.

Sled publicerade en dos av L.A.s horisont på torsdagskvällen, och avslöjade att han var tillbaka i staterna efter att ha gått igenom månader på Caymanöarna med sin familj. Det visar sig att Elizabeth stannade kvar på Caymanöarna med sina barn när hon postade en bild på deras barn som drack ur en kokosnöt på stranden minuter före deklarationen.

Armie Hammer, Elizabeth Chambers splittrades - UPI.com

TIO år gifta, tolv tillsammans, tretton år som närmaste kamrater. Glad årsdag, min tillgivenhet, skrev Elizabeth i en utmärkelse på Instagram. Jag har tidigare uppskattat dig, det här decenniet, vår familj och den drömskaste minneskvällen på fredagskvällen.

Elizabeth kom dessutom ihåg fars dag för en månad sedan genom att dela ett foto av hela gruppen på fyra.

Glad fars dag till ess sömntid vokalist, omelettskapare, stekgrillare, vattenpusher, simpedagog, berättare alltså betydligt mer, skrev hon. Våra spädbarn kunde inte begära en mer modig och engagerande pappa och vi har turen att du är vår egen. Vi älskar dig.

Varför skildes de åt?

Armies familj flyttade till Caymanöarna, belägna i Karibiska havet när han var 7 och bodde där länge. Armie Hammer och Elizabeth Chambers skildes efter 10 års äktenskap: Det har varit en otrolig resa | PINKVILLA

I september 2017 berättade underhållaren för PEOPLE på Toronto International Film Festival om att han höll saker sentimentala i sitt äktenskap.

Min bättre hälft och jag försöker i allmänhet göra söta saker för varandra, det är ett konsekvent sätt, sa han. Jag antar att det mest sentimentala du förmodligen kan göra är att försöka åstadkomma något sentimentalt hela tiden så att du inte kan likna 'nådig, jag var sentimental den där gången.' Konsekvens, konsekvens.

Evig kärlek!

När vi äntligen träffades behövde Armie verkligen bli kopplad, sa hon. Han satte mig ner och sa: 'Titta, vi behöver inte göra det här. Vi skulle helt enkelt kunna gå ut i en annan riktning, och efteråt en dag kommer du att vara 40 och separerade och vi kommer att stöta på varandra, och vi kommer att fniss och gå ut och äta middag och ha den här likvärdiga föreningen, och vi kommer att fråga varför vi brände oss igenom hela den tiden. Eller så kan vi få det gjort nu och uppskatta resan.' Paret observerade nyligen nyårsafton tillsammans i Los Cabos, Mexiko. Elizabeth delade med sig av ett fotografi av sig själv, sin bättre hälft och en samling följeslagare som presenterade bredvid ett middagsbord på Nobu Los Cabos.

Ett par dagar för sent, men lita på att alla hade en positiv NYE, skrev hon i undertexten.

Skådespelaren Call Me By Your Name delade också ett liknande fotografi och uttryckte: Detta är en nystart på ytterligare ett år och ytterligare ett decennium. 2019, mycket tacksam för att ha oss ändå bra riddance. 2020, du skulle rekommenderas att vara cool mot oss, annars kommer vi att slå dig tillbaka. Hård. Året ser hittills otroligt ut... vi samlade alla med följeslagare och firade det nya året på @nobuloscabos så ribban är hög. Jag tror dock att vi fick det här. Vad sägs om att vi gör detta till det bästa hittills.

Tv-karaktären delade dessutom ett familjefoto från deras julfestligheter.

Portages ansikte på huvudfotografiet är mitt humör efter jul. Glad, glad! Förväntan alla har den bästa julen, komponerade hon. Förberedd för dig, 2020!