ARK Survival Evolved mods: Här är några fantastiska mods för att fräscha upp ditt spelande i ARK och ha en rolig tid! Läs mer för att få reda på detaljerna!!

Spel som Rust och Ark har fått stor uppmärksamhet på senare tid. Även om det är roligt att spela FPS- och RPG-spel, har överlevnadsspel en annan mekanik. Möjligheten att spela i en massiv sandlåda och även simulera realistiska situationer gör upplevelsen av spelet fantastisk. Men dessa spel kan ibland bli lite tråkiga. Det finns bara så mycket en spelare kan uppleva att springa runt på en ö med en och annan fiende eller två. Många spelare har ställts inför detta problem, så här är en lösning på det. Det här är några av modsna du behöver använda för att ha roligt med att spela ARK: Survival.

Structure Plus: Ark: Survival Evolved mods.

En viktig mekaniker i överlevnadsspel är jakt-samlande aspekten av dem. Spelarna måste hitta resurser på ön/kartan och rädda för att överleva. Denna dynamik skiljer dessa spel från de andra eftersom den lägger till en bit av realism till spelet. Det kan dock bli tråkigt efter ett tag. Många spelare vill inte vandra genom en lugn miljö i ett spel. Därför kan denna mod hjälpa dig att skära ner på de tråkiga bitarna. Det hjälper dig att skaffa resurser och snabba upp tillverknings-/byggprocesserna. Du kan få moden här .Upgrade Station: Ark: Survival Evolved mods.

Ark har det mesta i spelet som en spelare behöver för att överleva. Avsaknaden av en arbetsbänk för dem är dock synd. Alla överlevnadsspel måste ha en arbetsbänk så att spelare enkelt kan komma åt sina resurser och hantverk. Många spelare verkar ha det här problemet i ARK, och det dämpar deras gameplay. Upgrade Stations mod lägger till en arbetsbänk för spelare att enkelt skapa, uppgradera och kassera föremål. Detta tillägg ökar lättheten att hantera resurser och din överlevnadsgrad. Få modden på Steam genom detta länk .

Automated Ark: Ark: Survival Evolved mods.

När du går vidare genom spelet blir din bas mer massiv. Att hantera en bred bas är en utmanande uppgift. Om spelarna inte redan är experter på att hantera resurserna kan en stor misslyckas snabbt. Ingen spelare vill se det hända eftersom de arbetar hårt för en betydande bas. Lyckligtvis kan denna mod hjälpa dig med det här problemet. Med Automated Ark-moden kan du koppla av medan system i din bas fungerar av sig själva. Denna mod är fördelaktig, och vi rekommenderar att du skaffar den här .

Om du har gillat att läsa den här artikeln, kolla in en artikel om Sims 4 mods .