ARK: Survival Evolved Best Mods: Klicka för att veta releasedatum, spel, senaste uppdateringar och mer!

ARK Survival evolved är hela action-äventyrsöverlevnadsspelet. Studio Wildcard, samarbete med Instinct Games, Effects studios och virtuell källare utvecklade spelet. Spelet handlar om spelarens överlevnad på ön. Ön inkluderar också andra förhistoriska djur, naturliga faror och potentiellt fientliga mänskliga spelare.

Spelet startar antingen från ett tredjepersons- eller förstapersonsperspektiv. Den öppna världen navigeras till fots eller genom att rida på ett förhistoriskt djur. Egypten-baserade utvecklaren Instinct Games anställer för att underlätta spelets utveckling.ARK: Survival Evolved: Releasedatum

I augusti 2017 sändes spelet för Playstation 4, Xbox One, Microsoft Windows, OSx och Linux.

2018 startade spelet för Android, IOS och Nintendo Switch 2018.

I mars 2018 sändes spelets virtuella verklighet, och Sandbox-överlevnadsspelet PixArk startade i oktober 2015. I augusti 2017 sändes Dododex.

ARK: Survival Evolved: Karaktärer

Karaktärerna i spelet är beroende av spelarens val. Det finns inga standardavatarer i spelet; bara spelarna ska skapa sina.

Det finns inga inbyggda karaktärer i spelet. Det är bara spelarna som ska skapa sina namn när de har loggat in. Skärmen för att skapa karaktärer kommer att vara till höger på kartan under spawn-regionen. Spelarna har möjlighet att välja ett karaktärsnamn; detta är unikt för din personlighet och kommer att visas direkt.

ARK: Survival Evolved: Gameplay

Spelvärlden är känd som Arken, och över 176 varelser finns i världen. I spelets inledande tillstånd finns det inga varianter av djur. Alla varelser är riktiga dinosaurier och andra förhistoriska varelser.

Men allt eftersom spelet fortskrider kan många mytiska varelser ses. Djur som wyvern, manticore och phoenix kommer att vara närvarande för robotvarelser som Enforcer och Scout gav också sitt inträde. Spelare måste hålla reda på olika mätare, såsom hälsa, uthållighet, syre, hunger, törst och vikt.

ARK: Survival Evolved: Best Mods

Det var länge sedan spelets mods uppdaterades. Modsna som släpps till en början fick massiv respons från spelarna. Spelälskare förväntar sig mer uppdaterade mods av spelet från utvecklarna.

Några av de bästa mods av Ark Survival mods är

  • Jetpack mod
  • Shopping mod
  • inget startpaket
  • Hälsa och Torpor barer
  • Spelar som Dino
  • Åkbara alpha dodos
  • ReHUD
  • Ultra stackar

Jetpack mod

Denna mod hjälper dig att utforska skönheten på ön. Det finns så många uppdateringar i modden och uppskattas av många. Du kan också se ut som ett raketande moln i denna mod.

inget startpaket

Denna mod hjälper till att bygga om verktygen och vapnen. Det bästa alternativet för spelet är Noob startpaket. Att använda denna mod är det enklaste sättet att korsa de första tjugo nivåerna.

ARK: Survival Evolved: Trailer

Här är trailern för spelet. Njut av att se den!

Håll utkik för fler uppdateringar!!