Arg! 50 Cent svarar på Vivica A. Fox för att hon kallar honom hennes livs kärlek

Tidigare i veckan kallade Vivica Fox 50 Cent för hennes livs kärlek och beklagade vad som kunde ha varit mellan dem. Den här gången berättade hon att de gick ut med sitt fackförbund för snabbt vilket gjorde att det misslyckades; han blev mindre häpen över sin ärlighet 2021 när han fick frågan om det igen under en intervju.

50 Cent besväras inte av Vivica A. Foxs kommentarer om deras tidigare förhållande, men hon har fortfarande en kärlek till hiphopmogulen efter alla dessa år.

I en nyligen intervju med VladTV talade Fox om sin tidigare låga och kastade lite ljus över vad som slutligen ledde till deras splittring: All publicitet kring vår romans var det som dödade det säger skådespelerskan som började dejta Fif 2003; men hon erkände att hon hade känslor för honom redan nu när han kommer att släppa sitt nya album Street King Immortal nästa månad.2003 började Vivica A. Fox dejta 50 Cent och bröt upp med honom 2006 på grund av den uppmärksamhet de fick från sina PR.

Efter att ha träffat varandra på en visning av Get Rich or Die Tryin med Eminem i huvudrollen, som också ryktades vara hennes tidigare låga efter att hon spelade i hans film 8 Mile; samma år som Fox's och Fitty-cent träffades, verkade det som att det gick bra för dem när han läckte på Twitter. Jag är äntligen glad men sedan brakar helvetet löst när 2005 rullade runt eftersom reportrar överallt ville ha något nytt om dessa två så en dag medan Gadsden spelar in scener för sin kommande film Blood Out, ropar någon ut en förolämpning som leder till att Fif tillkännager.

Han är en sådan gentleman, han är väldigt generös. Jag känner honom som Curtis, kommer alltid att göra det, sa Fox. Det som dödade förhållandet är att vi gick alldeles för offentliga alldeles för snabbt. Den kärlek jag hade till honom och fortfarande än idag. ... Han var mitt livs kärlek, det ska jag erkänna utan några reservationer. Han kommer alltid att ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

50 tog upp Foxs kommentarer när han pratade med den Charleston-baserade radiovärden Kris Kaylin.

Alla deras konversationer:

Jag stör mig aldrig på när hon säger det, sa han. När vi faktiskt interagerade med varandra var vi inte medvetna om allt annat som pågick.

50 fortsatte med att säga att det helt enkelt var för många människor inblandade i deras förhållande, vilket tyder på att det kan ha haft en bättre chans att överleva om det förblivit privat.

Det blev så obehagligt med alla andra, sa han. När man blir knuffad och drog åt olika håll, utan att det ens var hennes beslut. Hennes publicist skulle säga, 'gör det här', den här personen [skulle säga] 'gör det här.' Och sedan säger du, 'Okej, det här är inte rätt sak.'

50 bekräftade också Foxs påstående att han skulle fria till henne med en 12-karats ring men förvandlade smyckena till örhängen efter att han blev upprörd på henne.

Du kan höra Fifs fullständiga svar nedan och kolla in hela intervjun här .

Få de senaste uppdateringarna och informationen omMarknadsaktiviteten.