Är verkligen Megan thee Stallion ett offer för Kadarshian Curse när hon faktiskt skrevs ut efter Kylie Jenners evenemang?

Den 25-åriga amerikanska rapparen och även sångerskan Megan Thee Stallion avslöjade att hon faktiskt har firat ett firande den 12 juli. Sångaren nämnde det i en Instagram-artikel. I framtiden raderade hon det men utförde absolut inte avslöja titeln på skjutningen. Hon nämnde bara att det faktiskt bara var ett resultat av en olaglig handling mot henne. Det var faktiskt lokaliserat genom många resurser som på just den tiden. Hon stannade kvar i ett evenemang tillsammans med den kanadensiska rapparen Tory Lanez som faktiskt senare häktades för krypande verktyg rakt in i firandet.

Efter en handfull frågor skrevs Tory faktiskt ut på grund av polisen. Han skrevs faktiskt ut i ett väntande band men många händelser tyder på att han kan vara den som sparkade Megan.Vad hände exakt vid Kylie Jenners event?

Olyckan har ägt rum efter att Megan och även Tory lämnade efter sig från tillfället som hölls genom Kylie Jenner i hennes backsvit. Några av supportrarna twittrade uppdateringen genom att säga att detta kan vara effekten av Kadarshian Curse... Så småningom svalkar du tillsammans med Kardashians och även den verkligen kommande tiden du får försök.

Några av tillverkarna av Stallion twittrade uppdateringen direkt till Tory genom att säga att hans punkt gånger granne som verkligen inte var riktigt omhuldade genom varje person.

Kadarshian Curse: Vad är det?

I ett möte tillsammans med Vogue avslöjade Kylie Jenner detta koncept som faktiskt för närvarande är ett populärt webbämne för hörsägen. Kylie nämnde att den som går med i vårt team faktiskt påverkas av denna åkomma. Kylie väntade verkligen inte med att presentera sin ex-partner, Travis Scott som ett exempel. Hon råkade säga att det faktiskt finns negativitet som går runt de som faktiskt var kopplade till vårt team under den senaste, men lämnade vårt team för negativa förklaringar.

Supportrar tror att Megan kanske är en del av bytet för just denna negativitet. Megan kastades faktiskt likaledes ut ur polisbilen efter att fångsttillfället inträffade, baserat på filerna.