Är Talentless Nana säsong 2 inställd??? Ta reda på de överraskande nya vändningarna när det gäller släppet av denna efterlängtade thriller-animeshow!

Talentless Nana Säsong 2 senaste uppdateringar:

talanglösa nana säsong 2

Talentless Nana säsong 2 är återigen en av de mest efterlängtade animeserierna i dag. Ända sedan den första säsongen av animationsserien kom ut kan jag bara inte sluta prata om det. Talentless Nana säsong 1 även känd som Munou Na Nana säsong 1 har lämnat fansen med många cliffhangers i säsongsfinalen.

Detta med mycket mer nyfikenhet för ankomsten av talanglösa Nana säsong 2. Folk efterfrågar den här animationsuppföljaren mycket och kan bara inte sluta prata om den.Nana är en psykologisk thriller. Och det är en av väldigt få psykologiska thrillers som gjorts i nuet och det gör den så eftertraktad och populär.

Så för att veta vad som händer härnäst i den rosa huvudmördaren Nanas liv måste vi titta på denna Nana säsong 2. I den här artikeln hittar du allt om släppdatumets plotdetaljer och nya vändningar om animationsserien.

Allt om talanglösa Nana säsong 2:

Talentless Nana som också har namnet Munou Na Nana är en japansk animeserie. Den tillhör den psykologiska thrillergenren. Det fanns en mangaserie med samma namn som skrevs av en lös pojke och Luri Furuya. Anime-serien är anpassad från denna Manga.

Den första säsongen av Anime-serien gjordes av Bridge animation. Anime-serien sändes 2020. Den första säsongen debuterade den 4 oktober 2020. Den första säsongen hade totalt 13 avsnitt. Säsongsfinalen av talanglösa Nana säsong 1 hade premiär den 27 december 2020.

Ända sedan dess har många frågor om talanglösa Nana pågått i fansens sinne. Säsong 1 av talanglösa Nana har lämnat fansen med så många frågor att det är omöjligt att sluta fråga efter talanglös nana säsong 2.

Skillnaden mellan talanglösa Nana säsong 2-animation och Manga:

talanglösa nana säsong 2

En mangaserie vars namn också var talanglösa Nana publicerades i maj 2016. Författarna till Manga var en lös pojke och Luri Furuya. Mangan hade totalt 8 volymer i sig.

År 2020 kom Bridge studio med en animationsanpassning med samma namn. Det bästa med Anime-serien var att den behöll huvudhistorien i Manga intakt och inte gjorde onödiga ändringar och det. Hastigheten i animationsserien var perfekt och de plockade upp alla viktiga detaljer som fanns i handlingen och handlingen i Manga.

De hade verkligen undkommit en hel del kapitel emellan men det gav ingen effekt på den totala handlingen i animationsserien.

I den första säsongen av animationsserien har talanglösa Nana använt upp totalt 28 kapitel av Manga som täcker fyra volymer. Så vi kan förvänta oss att talanglösa Nana säsong 2 kan fortsätta från det 29:e kapitlet i Manga som är den femte volymen.

Detta innebär att huvudorsaken till programmet har tillräckligt med källmaterial för att göra ännu en säsong av denna mycket populära psykologiska thriller-anime-serie talanglösa Nana. Så vi kan alla hoppas att vi kommer att kunna se talanglösa Nana säsong 2 snart nog.

Talentless Nana säsong 2 källmaterial:

talanglösa nana säsong 2

Som vi har diskuterat ovan har talanglösa Nana-animationsserier anpassats från en Manga-serie som hade samma namn. Denna psykologiska thriller Manga hazard totalt 8 volymer.

Den första säsongen av talanglösa Nana hade antagit de första fyra volymerna av de 8. De första fyra volymerna täckte cirka 28 kapitel. Så det återstår fyra volymer av Manga som ännu inte ska användas för att göra en säsong till.

Vi kan redan nu se att mängden källmaterial som finns kvar är exakt den mängd som behövs för att göra uppföljaren till talanglösa Nana. Sweet to ring calls vill göra en Nana säsong 2 som de enkelt kan använda efter det återstående källmaterialet och skapa en ny säsong av det.

Så vi kan säga att den källmaterialmässigt talanglösa Nana inte har någon brist. Vi hoppas att skaparna kommer med talanglös nana säsong 2 så snart som möjligt.

Talentless Nana säsong 2 förnyelsestatus:

talanglösa nana säsong 2

Talanglösa Nana säsong 1 hade fått mycket uppskattning både från publiken och kritikerna. Rosa huvudet Assassin Nana var omåttligt älskad och uppskattad av publiken. Inte bara huvudpersonen utan även synkaraktärerna i denna animationsshow var mycket älskade och uppskattade.

Bortsett från det var handlingen, spänningselementkonsten i Anime-serien, omtyckt och positivt kritiserad. Allt detta tillsammans med hjälper Anime-serien att få många positiva recensioner och fantastiska betyg från kritikerna. Myanimelist ger den ett betyg på 7,25. På samma plattform hade den en ranking på 811 i popularitetsdiagrammet.

Talentless Nana säsong 1 slutade med många frågor och den använde inte alla sina öppna ändar. Å andra sidan har produktionen mycket källmaterial kvar för att göra en säsong till av det.

Så det finns absolut ingen anledning för skaparna av programmet att avbryta talangtestet Nana säsong 2. Förmodligen kommer talanglösa Nana säsong 2 snart att dyka upp och glädja alla sina fans.

Talentless Nana säsong 2 eller Munou Na Nana säsong 2 plotdetaljer:

talanglösa nana säsong 2

När den talanglösa Nana-säsongen, 1 slutade, kunde vi också vara med i avsnittsfinalen där huvudpersonen i programmet som heter Nana hade ett mycket hjärtligt samtal med en av hennes mycket snabba vänner Michiru.

Michiru öppnar till slut för Nana att det inte var nanas fel att hennes föräldrar var döda. Efter denna incident informerar Jin Nana om att hennes sons enda vän Michiru är i stor fara. Utan att tänka en sekund gick Nana omedelbart för att rädda material. Men för att göra det måste hon till Rentaro som senare visade sig vara en mördare

Denna mördare har en unik förmåga med hjälp av vilken han kan skilja sin själ från sin kropp. För att besegra honom fullständigt gick Naana vidare och besegrade hans själ. Å andra sidan besegrade Kyoy sin fysiska kropp.

Så nu i den talanglösa nana säsong 2 kommer vi att se att nu inte längre kommer att döda varenda talang. För nu har hon förstått att inte alla talanger är onda. Så för att hitta Kyoya kommer systern nana och Kyo-ya att vara där bredvid varandra och hjälpa varandra tills och om de inte har fullföljt sitt uppdrag.

Talentless Nana släppdatum för säsong 2:

talanglösa nana säsong 2

Ända sedan talanglösa Nana säsong 1 släppte byxor kan bara inte vänta på att se mer av den här showen. Produktionshuset för talang är Nana som är Studio Bridge är för närvarande upptagen med att arbeta på Shaman king. Förutom det har de ett annat originalprojekt som de arbetar med just nu. Så efter att dessa aktuella projekt slutförts äntligen börja arbeta på talang som Nana säsong 2.

Så vi kan se att fansen kanske måste slå lite längre för att se den här uppföljaren. Men vi kan uppskatta att talang är känd som säsong 2 kan komma att träffa oss någonstans runt 2023. Så tills dess kan allt vi göra är att vänta på att denna fantastiska anime-serie ska dyka upp.

Vanliga frågor:

När kommer talanglösa Nana säsong 2 tillbaka?

Det officiella teamet av talangtest Nana har inte gjort något tillkännagivande angående släppet av det. Men vi kan uppskatta att serieuppföljaren kan komma ut år 2023.

Vad är kraften hos Nana i Talentless Nana?

Nana, huvudpersonen i den talanglösa Nana, säger att hon har förmågan att läsa tankar och är väldigt extrovert och kan få vänner väldigt lätt.

Är Talentless Nana komplett?

Talanglösa Nana säsong 1 avslutades med en massa frågor och lösa trådar. Den täckte inte heller hela källmaterialet. Vi kan säga att talanglösa Nana inte är komplett och vi kan förvänta oss talanglösa Nana säsong 2 mycket snart.