Är säsong 2 del 2 av Tiger and Bunny ute? Se de senaste detaljerna här

När animeserien Sunrise återvänder för att undersöka vägen för våra företagssuperhjältar, har franchisen redan börjat Tiger and Bunny säsong 2 på Netflix. Senare under 2022 specificerade programmet när tittarna kan förvänta sig fler avsnitt.

En av få anime-serier, Tiger & Bunny, debuterade som tv-program 2011 innan den förvandlades till en manga, några veckor innan historien släpptes i tryck.
Samma animationsstudio, Sunrise Studio, ansvarar förproducera välkända animeserier som CowboyBebop, Mobile Suit Gundam och Gintama, för att nämna några. Den andra säsongen har väckts till liv av Sunrise Studio, och den här säsongen kommer att fortsätta att ta med våra huvudpersoner på nya spännande upplevelser.

Produktionsdetaljer:

nnnnDet verkade osannolikt att Studio Sunrises kreativa, underhållande och rörliga superhjälteanime någonsin skulle få en stor uppföljare, förutom en uppföljare i början av 2014 och den osammanhängande spinoffen Double Decker! Doug och Kirill.
I kontrast, Netflix sade 2020 att en överraskande andra säsong skulle produceras med samma skådespelare och besättning under namnet Bandai Namco Pictures. Till slut, tretton avsnitt lades upp samtidigt på Netflix.

Vilket är releasedatumet för Tiger and Bunny, säsong 2 del 2?

Tiger and Bunny, säsong 2 har återvänt efter elva års frånvaro med en fräsch handling och fängslande karaktärer. Den första säsongen var en oväntad hit trots att den hade en konstig premiss. Även om nya avsnitt av anime-serien skulle börja strömma vidare Netflix den 7 oktober 2022, enligt det officiella Tiger & Bunny Twitter-kontot.

Sammanfattning av Tiger and Bunny del 1:

Bunny and Tiger Två år efter säsongsslut 1, i en alternativ värld där människor har förvärvat otroliga Next-genetiska krafter, börjar säsong 2 1980. Några av dessa Next i staden Stern Bild på flera nivåer har övermänskliga färdigheter och sponsras av kommersiella företag i utbyte mot att fungera som vandrande annonser på det populära TV-nätverket Hero.

nnn

Med Kotetsu och Barnaby i allmänhet överlämnas till bakgrunden i den första hälften av denna sats av avsnitt fokuserar varje avsnitt på nyligen etablerade superhjältekompispar, och tar upp deras brister och begränsningar . Bikaraktärerna är också tillräckligt etablerade, liksom deras helt nya professionella relationer.

Tiger & Bunny 2 gör ett fantastiskt jobb med att utöka den första säsongens ämnen genom att öppna upp sina principer för att tillåta många olika typer av relationer och problem som skulle ha varit utmanande att utforska om programmet hade förblivit centrerat på det centrala paret. I grund och botten är det tecknad superheroism blandat med parrådgivning.

Vilka var de största hoten?

Två kusliga Next som verkar ha vandrat från uppsättningen av Platinum End är säsongens främsta fiender. I korta post-credits segment antyds de först.

Men huvudpersonerna lär sig ingenting om dem förrän långt senare, när showen har analyserat hela det episodiska relationsdramat och har gått tillbaka till sina kraftigt serialiserade rötter. Det är bra att se lite utveckling i det området eftersom deras förflutna väcker frågor om olösta handlingslinjer från den första säsongen.

Även om det initiala hotet verkar ha eliminerats av avsnitt trettons slut, finns en stark krok kvar för de efterföljande tolv avsnitten att expandera och förändra det som kom innan.