Är säsong 2 av She Professed Herself Pupil of the Wise Man ute?

She Professed Herself Pupil of the Wise Mans första säsong avslutades med sitt sista avsnitt den 29 mars 2022, och fansen undrar nu om en säsong 2 har tillkännages officiellt eller inte.

Miras uppmaningsäventyr har varit väldigt roliga, med humor, vänskap och fantastiska magiska system exponerade genom äkta världsbyggande – något som är otroligt ovanligt i Isekai-serien. Tyvärr hade She Professed Herself Pupil of the Wise Man bara ett avsnitt, som de flesta, om inte alla, animeserier idag. Detta innebär att trots att den ursprungliga ljusromanen har mer än 16 volymer, så är tv:nserierhade bara 12 avsnitt.

Är säsong 2 bekräftad?

honDet har ännu inte officiellt tillkännagivits om She Proessed Herself Pupil of the Wise Man kommer tillbaka för en andra säsong eller inte. Men med tanke på att det är en av de mest välkända isekai-serierna med hjältar fångade i ett VRMMO-spel, är det ganska troligt att det inträffar. Den första boken i serien, Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja, var en lätt roman skriven av Ryuusen Hirotsugu som har sålts i över 1 miljon exemplar i Japan.

Merparten av tiden gör animeproduktionsteam de säkraste satsningarna, och de mest framgångsrika serierna får fortsättningar. Med tanke på att ljusromanen för denna isekai fortfarande existerarskrivet är möjligheterna ganska goda. Med andra ordanime-anpassningarkommer att fortsätta att marknadsföra originalboken.

Är Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja en Isekai?

hon

Det är inte den typ av universum den utspelar sig i eller om huvudpersonen har reinkarnerats eller inte som verkligen kännetecknar Isekai-serien. Istället, likheterna mellan dessa berättelser och de konventioner som de alla använder för att definiera sig själva. På grund av detta är isekai-serierna från 1980- och 1990-talen, som Dunbine eller Escaflowne, och isekai-serien idag väldigt olika. Eftersom alla berättelser i den aktuella isekai-serien först publicerades som webbromaner på webbplatsen Shosetsuka ni Narou, faller de verkligen under paraplyet för Narou-genren.

I vilket fall som helst, med tanke på Narou-genrens fortsatta popularitet, har Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja en anständig möjlighet attåtervänder snart för en andra säsong.

Vad skulle vara handlingen i säsong 2?

Mira kommer att börja leta efter Soul Howl den här säsongen eftersom hon formellt har blivit ombedd att ta på sig detta ansvar. Hon kommer att resa till en ohämmad stad i himlen. För resan ska hon ta tåget.

Hon kommer att åtföljas på sin resa av en gåtfull man. Den här mannens avsikter verkar inte hedervärda. Säsong 2 av denna show kommer att ge ytterligare information om detta. Hon förklarade sig vara den vise mannens elev.

Hur är betygen av She Professed Herself Pupil of the Wise Man?

5,5 /10 är en respektabel IMDb-poäng för vilken anime som helst, och i MyAnimeList har showen en genomsnittlig publikpoäng på 6,25. Så definitivt det här är ingen dålig show och finns på min bevakningslista.